- Kommersiell markedsføring -

Våren er her, og enten du satser på løping, sykling eller trening på studio så kan det være greit med litt hjelp for å komme i skikkelig form.

Vi har funnet de åtte dingsene vi selv har investert i for å kunne komme i form til sommeren.

bit

1. Fitbit

Enten du satser på den avanserte smartklokken med virkelige gode treningsløsninger i Fitbit Surge eller den meget gode Fitbit Charge som holder i en hel uke så kan dette være super hjelp.

Her finner du Fitbit Surge

Her finner du Fitbit Charge HR

 

trener

 

2. Treningsmatte med instruksjoner

Hva med en yoga/treningsmatte som faktisk har instruksjoner? Det å ligge oppå den personlige treneren er vel ikke noe alle drømmer om, men her kan du faktisk gjøre det.

Sjekk matten her

 

screenshot-www.zalando.no 2015-04-07 09-14-10

3. Løpesko

Det er noe motiverende i det å ta på seg noen nye kule, løpesko. Ikke bare er det faktisk slik at gode løpesko hjelper på løpingen, men det rent mentale i å skaffe seg nye sko er også en ting. Vi klarer ikke helt å bestemme oss for om vi er mest imponert over Adidas Springblade eller Nike Free, for øvrig.

Sjekk utvalget her

4. Fitness-bånd

Dette treningsbåndet er perfekt for hjemmetrening, og kan hjelpe til med svært mange forskjellige treningsformer. Rimelig og funksjonelt.

Sjekk her

screenshot-www.getinspired.no 2015-04-07 09-20-47

5. Sports-BH

Dette brukes bare av omtrent halvparten av alle mennesker som skal trene eller mosjonere til sommeren, selv om muligens noen av den andre halvdelen hadde trengt litt også. Uansett muligens på tide å investere i en ny?

Sjekk det supre utvalget her

proteins

6. Fitness Diet Pack

Ryktene skal ha det til at det ikke er noen snarveier, men dette er for oss en god snarvei. Alt du trenger for å spise litt bedre, få nok næring og kanskje avslutte det å spise alle restene fra godteriskuffen.

Her finner du superpakken

screenshot-www.stylepit.no 2015-04-07 09-17-12

7. Håndvekter

Dette er enkelt og greit, og fungerer. Kjøp slike om du ikke har det.

Sjekk her

8. Casall Gym Ball

Gymballer er litt slik at du helst ikke vil at andre skal se første gangen du bruker den, men du verden hvor effektivt det er. Spesielt at du kan få trent nesten hvor som helst, og hva som helst (eller i hvert fall svært mye). En rimelig invesetering som fort betaler seg.

Sjekk gymballen her

PS! Sjekk ut hvor mye du kan spare på å kjøpe sykkel i utlandet her