- Kommersiell markedsføring -

Det er umulig å unngå at høsten kommer med sine vindkast, sitt regn og sine kaldere netter. Sola er ikke like lenger så mye framme, og man bruker mer tid inne. Vi har plukket ut 11 ting fra 11 nettbutikker som gjør høsten bedre.

 

 

6ce41902-9ff6-4457-9d8a-4b5aaa96c1b1

1. HP Multifunksjon

Denne skriveren All-in-One-enheten skriver ut dokumenter i laserkvalitet og fotografier i laboratoriekvalitet med funksjoner som hjelper familien med å være produktive. Kult for store, smart for små. Og omvendt. Nettbutikken er velkjente Staples, som har en svært bra norsk nettbutikk. Skriveren har vunnet flere tester, for øvrig.

Sjekk her

yoga

2. Drop of Mindfulness yogamatte

Yoga er for begge kjønn, og med denne ganske nøytrale yogamatten slipper man i hvert fall at fargene skal påvirke hvem som driver med det. Yoga øker blodtilførselen til alle de riktige stedene, og skal vi tro – mannfolk få med dere dette – de som driver med yoga som får med seg mannfolka så er det ofte dessert. Så da… Butikken som selger den er Keepfit, en nettbutikk som drives av tre søsken på vestlandet.

Her finner du yogamatta

20901_Pledd_The_Grid_2

3. Pledd the grid

Store, deilige pledd får man absolutt ikke nok av. Dette pleddet er 180x240cm. Nesten stort nok for to. Nettbutikken Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin, og drives på Lørenskog, rett utenfor Oslo.

Sjekk pleddet her

ae5e868ae555c50d7c88d94791aaab93

4. Nitecore Monster

Dette er lommelykten som får sola til å virke svak. Lyser som bare det. Nettbutikken er Coolstuff, den mest populære dingsebutikken i Norge.

Sjekk den her

Medisana Massasjebad til føtter www.vidaxl.no

5. Medisana Massasjebad til føtter

Fuktige tær i støvler, svette sokker, sprukne hæler. Høsten er ikke bare gøy for føttene. Løsningen er et deilig massasjebad. Nettbutikken vidaXL er ny i Norge, men har drevet lenge i sitt hjemland Nederland og de andre landene butikken er i: Australia, Østerrike, Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige, Sveits og Storbritannia. Butikken sender fraktfritt.

Sjekk det her

play

6. Magnus Carlsen Chess

Sjakksettet fra Magnus Carlsen kan fylle mange høstkvelder, og er mer sosialt enn å stirre inn i mobilskjermen. Fra Ark.no 

Sjekk den her

115834_we-vibe4_plus_slate_1

7. Parvibrator med app

Dette er for paret som liker å ha det gøy

Sjekk den her