- Kommersiell markedsføring -

Og de er ikke av det kiipe slaget.

Et nyttårsforsett må ikke handle om at du skal ta deg sammen, at du skal trene mer eller bruke mindre penger på klær. Nei, det kan like gjerne handle om at du skal unne deg selv mer, sette av tid til å kose deg mer og stresse ned.

Det viktigste er jo tross alt at man har det bra, og i dagens hektiske samfunn hvor vi stresser oss syke, er det jo faktisk et veldig godt nyttårsforsett å prioritere sin egen psyke først.

Vi slår et slag for nyttårsforsettene du faktisk har lyst til å gjennomføre, og som mest sannsynlig også gir deg et lykkeligere liv.

 

1. Unn deg mer innetid

 

 

Bestem deg for å gjøre en innsats for å sikre deg mer innetid eller hyggetid. Legg innkjøp til helgen eller prøv matvarer levert på døren, utsett klesvasken til helgen eller en dag i uken og si nei til litt flere ting som forplikter på fritiden. Så får du mer egentid du kan bruke til å lese en god bok, ta hjemmespa eller se en spennende serie.

Bli med i en bokklubb så får du med deg nyhetene (+ gratis innmeldingspremie) 

Sjekk boknyhetene her!

Her finner du spaprodukter

Her kan du abonnere på Viaplay

 

2. Invester i en dyr ting til deg selv, på salget

 

 

Kjøpslykke er godt ord, for det er ikke til å stikke under stol at de fleste av oss blir litt ekstra glade av å kjøpe oss noe vi har lyst på. Så unn deg noe du vil ha som du ikke fikk til jul – det er lov nå som det er salg, og det bør nesten være pålagt. Deretter kan du kjenne på den tilfredsstillende følelsen av kjøpslykke, samt følelsen du får når du har gjort et godt kjøp på salget.

Her finner du designersalget til Zalando

Her finner du designersalget til Boozt

Sjekk også ut designersalgene på Wakaku og Outnet for luksuriøse klær og accessories på salg!

 

 

3. En ny ting til huset

 

 

Ut med det gamle og inn med det nye. Få julen ut av huset og frisk opp med et nytt teppe, noen nye planter eller noe nytt på veggen. Det er såå mye lekkert der ute, og friske vårfarger gjør oss glade. Dessuten – forandring fryder, og januar er tiden for å investere i noe nytt til huset.

Ellos er et hemmelig interiørmekka med stort salg nå!

På Wooroom finner du fine postere eller lek deg med fotos her!

En annen interiørfavoritt med spennende postere og stillebens er Hviit, her!

 

 

4. En reise du kan se frem til

 

Karibia: Virgin Island

 

Alle burde reise mer, for når vi reiser får vi nye inntrykk, møter nye mennesker, opplever andre kulturer og høster erfaringer. I tillegg til at det skapes minner vi kan ta frem på en gråværsdag.

Så ha som mål å reise mer, til Bali, Sri Lanka, eller Thailand i vinterferien, eller sjekk ut en drømmereise til USA eller Australia. Glem heller ikke delmålene – helgeturer til storbyen (les saken: Dette er byene du skal besøke i 2017) eller et par dager på spa i Budapest, Riga eller på Norefjell.

Her finner du 2017s hotteste destinasjoner 

Og sjekk ut nettsiden Travelbird for temareise, rundreise eller singelreise (fly+hotell++)

 

 

5. Få deg en hobby

 

 

Hva med å gjøre dette året til året du startet med en ny hobby? Du vet man blir glad av å skape noe, så hva med å male noen nye postere til veggen (et bilde med en strek kan med tiden bli verdt tusenvis), brodere et kult motiv eller skriv en novelle. Eller dekorer en vegg med bilder tatt med et polaroidkamera! Vi vet ikke hva trenden blir, men kanskje blir du med på å skape den.

Sjekk ut statement-broderier her

Kjøp en maleeske her

Lær om om skriving i denne boken

 

 

6. Praktiser morsom trim

 

 

Ikke stress med å komme deg til det proppfulle treningssenteret, men gå heller for litt morsom trim. Danseklasse, svømming eller turgåing med venner eller hunden. Eller ski om du er på fjellet. Vi snakker bare om å ha det gøy. Skal du ned i vekt er det uansett kosten du må gjøre noe med, siden forskere akkurat har avdekket at inaktivitet mest sannsynlig ikke fører til fedme! (ref: forskning.no)

Sjekk dansekurs her

Bestill en ny badedrakt her

Sjekk tilbud på fjelltøy/utstyr her

 

 

7. Ta et kurs

 

 

Det er viktig for vår egen velvære at vi utvikler oss. Derfor er det smart å fylle på med ny kunnskap og lære seg å utføre nye kunster selv etter endt skolegang.

Ta et kokkekurs, lær deg møbelsnekring eller bli ekspert på vin. Med kunnskap øker selvtillitten og med økt selvtillit blomstrer du deg gjennom våren.

Finn kurs her

Og se flere kurs/opplevelser her!