- Kommersiell markedsføring -

…er dette en god idé? Ja, sier vi! Sjekk ut disse 7 geniale dingsene som gjør hverdagen mye mye bedre:

Er du på jakt etter smarte løsninger? Da må du bare klikke deg inn her.


En seier for fredagstacoen

TacoServer

Det er ikke en ordentlig fredag uten taco. Hva med å holde både kjøtt og tortillaene varme samtidig? Tacoserver gir deg saftige lefser og kjøtt gjennom hele måltidet – kun med et telys. Det er bare legge tortillaene/skjellene i den øverste beholderen og kjøttet i den nederste. Bon apetit!

Her får du tak i den.


Stormsikker paraply – Best i test!

Lei av at paraplyen din alltid bretter seg opp når det er masse vind? Med paraply fra Senz slipper du å stresse med det. Den er faktisk testet i vind opp til 100km/t! Med så ustabilt vær i Norge, kan du aldri vite når du har behov for den. Selv i mai. Forresten; Senz vant en paraplytest hos TV 2.

Les mer om den her.


Smart nøkkelring

Tile

Du trenger aldri å lete igjen – nå kan du endelig ringe lommeboken og nøklene! Tile er en liten sporingsenhet som hjelper deg med å finne tapte gjenstander via bluetooth. Tile kan festes på alle gjenstander. Dersom det er en gjenstand du vil finne igjen, er det bare å trykke på en av dine Tile-enheter på mobilen. Da vil den spille en høy tone frem til du finner det du leter etter.

Her finner du den.


NewNow – Fra idé til suksess

Har du lenge drømt om en idé du ønsker å realisere? Denne boken er kompromissløs og ærlig, og tar for seg den knallharde realiteten rundt det å satse. Boka tar med alt fra A til Å – på hele 700 sider. Dette er den perfekte gaven til den som har mange ideer, men aldri tør å satse. Eller til den som allerede er i gang.

Her får du tak i den.


Til deg som sliter med vond rygg

En massasjepute med nordisk design du lett kan ha hjemme eller på kontoret. Velg mellom myk eller hard massasje eller skru av og på varmen. Du kan bruke den på forskjellige måter, men den er best egnet å ha i korsryggen. Den er oppladbar, trådløs, og kommer med 8 forskjellige massasjehoder.

Les mer om den her.


Skjeggsmekke

Er du lei av å vaske etter mannen etter at han har barbert seg? Eller heller det motsatte – at du får en irritert kjæreste som klager daglig på at det er skjeggestubber i vasken. Ja, da får bare du finne en løsning som er bra for begge. En skjeggsmekke!

Du får tak i den her.


Sjekk flere geniale produkter som du garantert har bruk for her.