- Kommersiell markedsføring -

Vi feirer at Jokke snart får rett i at vinteren er på vei med å velge ut syv dingser vi selv har investert i for å være klar til den kalde, fine tiden!

1. Fitbit Charge 2

Vi lyver jo når vi sier vi har denne for øvrig, men det vi har er en forhåndsbestilling inne. Vi er strålende fornøyd med nummer 1, og kan nesten ikke vente på nummer 2!

Her finner du den

2. Philips sentrifugejuicer og mikser

Alt fra ferskpressede juicer og ferske smoothies til grønnsaksupper kan lages med denne greia, og nå som vi skal flytte innendørs igjen er det deilig med en skikkelig sunn start på dagen. Enten det er for å ha nok energi for skibakken, skiløypa, familiens krav, jobbens muligheter eller rett og slett for å orke alle kampene på pub på en lørdag.

Lager opp til 1,5 liter juice ad gangen, kraftig motor og høy kvalitet. Rett og slett et godt kjøp.

Her finner du pakken

3. Singer dampstasjon

Kraftfull damp som glatter ut rynker og legg på de fleste klær og tekstiler. Raskere og enklere enn stryking. uten strykebrett og uten legg. Det er reklameteksten. Spør du oss er det omtrent det mest geniale du kan ha for å slippe stress i hverdagen… Perfekt til julebordssesongen!

Her finner du den

4. Wilfa kaffekvern

I Apokalypse Nå er det lukten av napalm om morgenen, men spør du oss er lukten av nykvernet kaffe noen hakk over (ikke at vi har luktet napalm om morgenen). Dette er et strålende kjøp, og noe som virkelig du vil bruke. Vi bruker denne selv hver eneste helg, og er strålende fornøyd.

Her finner du kvernen

5. X Box One S og FIFA 17

Den nye X Box-konsollen sammen med det nye FIFA-spillet. Moro for hele familien. I hvert fall store deler av den.

Kjøp den direkte fra Microsoft her

6. Minikjøleskap

Når kulda setter inn er det slitsomt å måtte gå helt til det store kjøleskapet for å hente øl, energidrikk eller colaen. Tro oss. Helt sant. Rommer 26 bokser.

Her finner du kjøleskapet

7. Smartboard racer

Dette har du ikke bruk for. Ikke i det hele tatt. Tro oss.

Det er en greie du fester på ditt smartboard så det blir en olabil. Med motor.

Vi sa du ikke hadde bruk for det. Gjett om vi skal ha det…

Her finner du den