- Kommersiell markedsføring -

«Back to the future»? Ja, nesten. Her er produktene som gir deg gode barndomsminner.

Er du en av de som vokste opp på 80-eller 90-tallet, mimrer du sikkert tilbake til produkter som du savner i dag. Ikke fortvil. Disse produktene har fått nytt liv med en moderne tvist.

Her er noen trendy retrofuturistiske produkter som du kan sikre deg nå:

1.Retro-TV til smarttelefon

Se på videoklipp på den gamle måten. Med denne tjukk-TVen kan du vise frem kule Youtube-videoer og filmer med en gammeldags stemning! Alt du trenger å gjøre er å plassere smarttelefonen bak TV-en, som dessuten også er utformet som en gammeldags VHS-kassett. Hva med å spille en gammel sort-hvitt film?

Få tak i den her.

2.Popkornmaskin Cinemastyle

For en ekte kinoopplevelse kan du poppe kinopopcorn med Popkornmaskin Cinemastyle!

Maskinen er retrodesignet og gir en amerikansk vintagefølelse. Denne passer perfekt for filmelskere og de som vil ha et diner-inspirert kjøkken. Fint å ha for de som vil lage noe kjapt og kose seg med film.

Du får tak i den her.

3.Multikonsollen Super Retro Trio

Vurdert å blåse liv i dine gamle favorittspill?

Mange av oss har en hel kasse med gamle tv-spillkassetter på loftet. Som vi ikke klarer å kvitte oss med, for det er mye moro og gode minner. Men konsollen er kanskje død?

Da er det på tide å ta grep, for det finnes en løsning for det. Din reddende engel er multikonsollen Super Retro Trio. Super Retro Trio er spillkonsollen alle som savner å spille spill fra 80- og 90-tallet bør skaffe seg, for å riste liv i all den moroa som bare ligger å støver ned på loft og i kjeller.

Og ikke minst for å videreføre det til nye generasjoner som ikke var så heldige å vokse opp med våre helter.

Klikk den med deg hjem her.

Les også: Nintendo-spillene alle husker

4.Polaroid i 80-talsstil

Et Polaroid-kamera i 80-talsstil hvor alt du trenger er å knipse – og vipps får du et bilde! Det er enkel å bruke med en innebygd blits, fast fokus linse og enkle kontroller for å justere eksponeringsnivåer.

Les mer om kameraet her.

5.Nintendo Nes Classic Mini Editon: Retronyheten alle er ville etter

https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/RaEGpkm6pENt2JTGJojOs-GpnJw=/0x102:1280x822/1600x900/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/50124367/NESClassicEdition_box_art_01.0.0.jpg

Nintendo NES Classic Mini Edition er garantert på ønskelisten til mange fans (og ikke-fans). Saken er bare den: DET VAR ELLEVILT mange som bestilte retromaskinen før lansering. Produktet har vært utsolgt en stund nå, men du kan «overvåke» og få beskjed når produktet er tilgjengelig.

Sjekk også: Retrogames LCD Screen

Klikk her.