- Kommersiell markedsføring -

Hvordan velge riktig kamera til reisen? Her har vi satt sammen 5 kamera-tips til deg som reiser ofte og trenger å fange de beste øyeblikkene. Glem mobilen og selfiestanga, nå er det disse kameraene som gjelder!

1.Fujifilm X-T1

img

Klassisk, retro kamera med raskt autofokus og skyter tonnevis av bilder på rad uten å henge opp. Kameraet har et tradisjonell speilrefleksdesign, og Kameraet har innebygd Wi-Fi,  og med den nye Fujifilm Camera Remote-appen kan du ta bilder og video i tillegg til å fjernstyre mange av kameraets funksjoner. Det er også enkelt å trådløst overføre bilder til Smartphones, nettbrett og datamaskin.

Les mer om kameraet her.

ff_x_t1_003

Bilde tatt med Fujifilm X-T1. Foto: Fujifilm

2. Canon EOS M3

img

Dette kameraet er både kraftig og bærbar. EOS M3 gir samme ytelse som et speilreflekskamera og portabiliteten til et kompaktkamera. Trenger vi si mer? I tillegg vipper skjermen opp til 180˚ (perfekt for selvportretter) og ned til 45˚ for fotografering i høye vinkler.

Les mer om kameraet her.

04

Bilde tatt med Canon EOS M3. Foto: Canon

3.Olympus Pen E-PL7

Olympus E-PL7 1442 II R WhiteOlympus Pen E-PL7 er en ekte perle. Kameraet kommer med  WiFi,  ekstern blits og selfie-skjerm som gjør dette essensiell til bloggere, foreldre eller folk som rett og slett elsker å ta bilder og dele dem kjapt.  Dette er et perfekt kamera som du kan bære med deg hvor enn du går uten stress. LCD-skjermen kan vippes til å bli et selfie-kamera og det er bare å trykke på skjermen for å få ordentlig fokus. En vippbar skjerm er ikke noe nytt, men Olympus har et unikt design som gjør at skjermen kommer heller under enn over. Et pluss er at dine selfies ser mye bedre ut når du faktisk kan se på skjermen som er rett under linsa. Når du tar på «selfie-mode» slår kameraet automatisk på en timer på 1 sekund. Et lekkert selfie-kamera rett og slett.

Les mer om kameraet her.

000016550

Bilde tatt med Olympus Pen E-PL7. Foto: Olympus

 

4. Fujifilm X100T

img

Om du ikke orker å bære på et stort kamera-kit, men samtidig vil ta de beste bildene med et kamera som har en retrostil, da er dette fra Fujifilm noe for deg. Det har blant annet stor sensor, kompakt design, god optikk, gode ISO-egenskaper, god oppløsning på skjermen,samt innebygd Wi-Fi!

Les mer om kameraet her.

5. Polaroid 300 kamera

 

Et Polaroid-kamera er perfekt å ta med seg på reise, ganske enkelt å bære på og du får ut bildene med engang!Her trenger du ingen kabler, USB eller PC, alt du trenger er å trykke på knappen og du får bildene ut med engang! Disse koster ikke skjorta og er litt kulere enn piksler.

Les mer om kameraet her.