- Kommersiell markedsføring -

Endelig er 3D-pennen her i ny, forbedret versjon!

3Doodler

Sjekk forskjellen på versjon 1 og 2!

Da vi for en god stund siden hørte at man kunne skaffe seg sin helt egen 3D-penn og lage de kuleste kreasjonene hjemme, ble vi mildt sagt overbegeistret. Utviklingen suser fremover, og nå er allerede 3Doodler her i en ny versjon, som virkelig tar 3D-tegning til nye høyder. Pennen er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling, og det lønner seg å være tidlig ute hvis du vil sikre deg årets feteste nye gadget.

Forhåndskjøp 3Doodler 2.0 her!

Blant oppdateringene fra den første versjonen av 3Doodler, finner du redusert strømbruk, forbedret luftefunksjon som gjør at plasten tørker fortere og en mye mer smooth og brukervennlig tegnefunksjon. For ikke å glemme designet – 3Doodler 2.0 er hele 75% mindre og 50% lettere enn sin forgjenger.

Man skulle tro at en gadget som kan gjøre så mye og er så nyskapende som 3Doodler koster en liten formue, men den gang ei. Prisen på 3Doodler 2.0 er faktisk ikke avskrekkende i det hele tatt, sammenliknet med hva du vanligvis må ut med for andre teknologiske dingser.

f5528069ff96a82bd28d4cb907e4b6ad

Ditt neste kunstverk?

Uendelig med muligheter

Det som er så kult med 3Doodler, er at du kan lage akkurat det du selv vil. Hva med Eiffeltårnet, eller en liten hund? Eller kanskje en helt spesiell, egenkomponert gave til noen du er glad i? Det er lite som er mer personlig enn noe du har tegnet selv, i løse lufta! Er du ikke fullt så kreativ, kan du sjekke ut 3Doodlers egne sider, hvor du kan se maler og forklaringer laget av andre brukere med kunstneriske talenter. Klikk deg inn, og lær hvordan du kan lage din helt egne Pterosaur!

Kort oppsummert, er 3Doodler noe du vil få stor glede av uansett hvem du er og hva målene dine med å bruke den er. Som Michael Rundle fra Huffington Post har skrevet: «The pen has now sold 125,000 units, and been used by Prince Harry and David Cameron. I use mine to draw dinosaurs.»

Usikker på hvor kult det egentlig er, og hvordan 3D-pennen faktisk fungerer? Ta en titt på denne videoen, da vel! Vi garanterer at du blir imponert.

Sikre deg 3Doodler 2.0 her!