- Kommersiell markedsføring -

Den tidligere proffsyklisten sverger til norske massasjeprodukter når han sliter med ryggen og nakken.

– Jeg har hatt mye vondt i ryggen. Derfor har jeg kikket etter gode massasjeputer. Den jeg har landet på, er faktisk norsk, forteller Dag Otto Lauritzen (60) om EXPAIN Relax Back.

EXPAIN Relax Back er en massasjepute med nordisk design du fint kan ha som fast inventar på sofaen. Den er oppladbar, trådløs, og kommer med åtte forskjellige massasjehoder. Du kan enkelt velge mellom hard og myk massasje, eller skru av og på varmen med de diskrete knappene på siden.

NÅ: SPAR 30% MED UNIK RABATTKODE

Rabattkode: Nettavisen82017 (gjelder til og med 31. august – unik for Nettavisen-leserne)

EXPAIN Relax drives av en sterk motor, og kan brukes på mange forskjellige måter. Den er selvsagt best egnet for å ha i korsryggen, men kan også både sittes og ligges på uten at den må gi opp av den grunn.

– Den er lett å bruke. Du kan sette seg i sofaen eller i en god stol og se på TV eller lese en god bok mens du nyter massasjen, sier Lauritzen.

Bestill EXPAIN Relax Back her eller les mer om massasjeputen.


Bredt spekter av massasjeprodukter
60-åringen, som har gjort karriere på TV etter at han la opp som proffsyklist tidlig på 90-tallet, har også god nytte av andre produkter fra EXPAIN Relax.

Relax Neck & Shoulders gir en behagelig og varm nakkemassasje – perfekt når du trenger å slappe av etter en lang dag på jobben.

Relax Neck & Shoulders bruker han til å massere nakken og skuldrene, mens EXPAIN Relax Legs gjør godt for stive legger, kalde føtter og såre fotsåler. I tillegg eier han den hendige EXPAIN Relax Mini, som kan brukes til en rekke former for massasje.

Alle produktene i serien Relax er designet for å kunne ligge fremme hele tiden. De har et unikt nordisk design som skiller seg fra andre massasjeprodukter i samme kategori.

Dette er EXPAIN

EXPAIN er et norsk selskap som lager produkter som tar opp kampen mot smerte og ubehag. De har tre serier:

– Relax: Massasje- og velværeprodukter.

– Change: Ergonomiprodukter for vedvarende vaneendring.

– Activate: TENSprodukter, medisinsk godkjent som behandlingsform.

EXPAIN er et selskap i Unikia-familien, med produkter utviklet i samarbeid med ledende designere, terapeuter og forskere i Norden.

Les mer om massasjeproduktene fra EXPAIN her!

Spar hele 30% på Dag Ottos massasjefavoritter nå. Bruk rabattkoden Nettavisen82017, som er unik for Nettavisen-leseren.