- Kommersiell markedsføring -

2015 er smartklokkenes år, uten tvil. Den ene versjonen etter den andre dukker opp på markedet og de forskjellige merkene konkurrerer med hverandre for å kunne tilby deg den beste versjonen av en smartklokke.

Fitbit er et av de fremste merkevarene innenfor Connected Health and Fitness-kategorien i de største europeiske land som Storbritannia, Frankrike, og Tyskland.

Siden 2009 har det blitt kjøpt over 25 millioner enheter av Fitbit.  Dette gjør Fitbit til et av de største og sterkeste merkevarene innen sin kategori i Europa.

Fitbit er markedslederen av Connected Health and Fitness-kategorien, og deres prisbelønte prislinje består av aktivitetsmålere: Fitbit Surge, Fitbit Charge, Fitbit Charge HR og Fitbit Flex. I tillegg har de også smartvekten Aria.  Produktene finnes i 45 000 forhandlere i mer enn 50 land over hele verden.

777

Motiverer oss til en sunnere hverdag

Hva gjør du for å holde deg i aktivitet? Er du en løper eller foretrekker du harde styrkeøkter? Mange av oss har for få timer i hverdagen til å rekke mange treningsøkter i løpet av uken, og derfor er også Fitbit et genialt redskap å ha! Siden alle modellene fungere som skrittteller og måler forbrente kalorier kan vindus-shopping få en helt ny betydning!

Veien til og fra trikken, opp til barnehagen og ned på butikken blir plutselig noe du får lyst til å gjøre når du titter ned på armleddet og ser hvor mye du faktisk har beveget deg i dag.

Se flere bilder og lær mer om de prisbelønte produktene her

Ta med deg Fitbit på storbytur og se hvor mye du går i løpet av ferien din.

Spaserturen i Romas gater kan bli en kardio-økt uten like!

Fra sentralstasjonen til Spanske Trappen går du faktisk over 22 460 steg!

ø3

– Hos Fitbit vet vi at en sunnere livsstil og en mer aktiv hverdag er noe alle kan oppnå. Ved å opprettholde fokuset, med utvikling og leveranse av avanserte produkter som skaper motiverende brukeropplevelser, hjelper vi europeere med å møte helse- og aktivitetsmålene sine i hverdagen, noe som også har god appell globalt, sier Gareth Jones, VP og General Manager for Fitbit EMEA.

Se flere bilder og lær mer om de prisbelønte produktene her

Treningsarmbånd-trenden er større enn noengang og fungerer mer som en PT og en motivator for folk i hverdagen. Moderne teknologi møter vårt behov og ønske om en sunnere og bedre hverdag.

Les mer om FitBit Charge her

Fitbit Charge HR

FITBIT-CHARGEHR

Fitbit Charge HR måler stegene dine, forbrenningen, pulsen og hvordan du sover. Alle data som armbåndet samler inn, blir automatisk synkronisert til kontoen din på Fitbit.com eller gratisappen Fitbit på smarttelefonen. I tillegg er Fitbit Charge HR liten og nett, og ser ikke ut som om du løper rundt med en mini-PC på armen. Dette gjør at den brukes hele dagen mens du jobber, eller er hjemme – i hverdagsklær eller dress. Det er nok sånn målerne bør være for at folk flest skal kunne bruke dem.

Du finner de prisbelønte produktene på CoolStuff.no

fitsurgeFitbit Surge

Fitbit Surge kombinert smartklokke og avansert treningsarmbånd. Når du er ute og jogger, er den en effektiv treningskamerat. Med en gang Fitbit Surge er i nærheten av mobilen blir det en smartklokke. Den hvis deg hvem som ringer, sender deg melding eller har sendt en e-post. Du kan styre musikken med den, og vekke deg med lette vibrasjoner.Det at Fitbit Surge er vanntett, har en battertid på opp til en uke, lader på litt over en time, synkroniserer trådløst med datamaskinen og kan måle kaloriforbrenning, skritt, søvn, søvnkvaltiet og mye mer i tillegg gjør dette rett og slett til det ultimate verktøyet.

fitsurge1

Du finner de prisbelønte produktene på CoolStuff.no

FITT