- Kommersiell markedsføring -

17. mai er dagen hele Norge pynter seg til fest. Men dagen er mer enn is, pølser og korps! Dingestips har plukket ut 20 kule ting som garantert løfter frokosten eller festen noen hakk ekstra.

Scroll deg gjennom listen og bestill favorittdingsen(e) dine nå. Da er du garantert å få tingene sendt hjem i posten i tide.

HUSK AT DET ER FRI FRAKT DERSOM DU BESTILLER FOR MER 499 KRONER.

1) KitchPro Mini Donut Maker

Som et vaffeljern, men til minidonuts! Varm opp maskinen, hell i røre, vent noen minutter og ta deretter ut perfekte minidonuts!

Mini Donut Maker er en donutmaskin som gjør det superenkelt for deg å lage små donuts hjemme! Den likner et vaffeljern og fungerer på omtrent samme måte: Visp sammen en røre, hell røren i din oppvarmede donutmaskin, vent noen minutter og ta ut perfekte donuts eller smultringer som mange heller kaller det! Luksusmenneskene dypper deretter sine donuts i glasur og strøssel, men det kan man gjøre som man vil med!

donut

Les mer om eller bestill produktet her.

2) Kjølebrønnen Cool-Well

Miljøvennlig, praktisk og fantastisk! Grav en grop i plenen, fyll Cool-Well med drikke, senk den ned, og la bakken kjøle ned drikkevarene. Perfekt til hytta og kos i hagen! Brønnen rommer 24 bokser og en vinflaske.

Dersom du skal henge i parker på 17. mai er denne perfekt. Grav et hull til Cool-Well og fyll den med drikkevarer som så blir kjølt ned av den lavere temperaturen i bakken. Dermed har du alltid kald drikke tilgjengelig uten å trenge strøm eller måtte gå i skytteltrafikk mellom kjøkkenet og hagen!

frysøl

Les mer om eller bestill produktet her.

3) Vinglassflaske

Noen kvelder holder det bare ikke med et glass eller to. Da kan du slå hele vinflasken over i glasset og krype opp i sofaen. Vinglassflasken er et vinglass med en hel flaske i foten.

17. mai er jo selve festdagen. Da passer det å godt å dele en flaske med gode venner på en elegant måte. Vi mener den elegante måten å drikke en hel flaske vin på er fra et vinglass. At det sitter på toppen av en flaske, er bare praktisk!

vinflaske

Les mer om eller bestill produktet her.

4) Magisk Muffinsform

Sett en sjokoladebit, karamell, marshmallow eller et bær på pinnen i midten. Da får du en muffin med en overraskelse i!

Hva kan vel egentlig være bedre enn en vanlig, hederlig muffin, tenker man iblant. Og svaret er ofte en muffin med noe ekstra godt inni. Med den magiske muffinsformen er det aldri noe problem. På de dertil anbrakte pinnene trær du enkelt en sjokoladebit, karamell, marshmallow eller et bær som blir en herlig kjerne i en herlig muffin.

muffin

 Les mer om eller bestill produktet her.

5) KitchPro Hamburgerpresse

Gjør som yankeene og nyt en «stuffed burger». Med hamburgerpressen kan du enkelt trylle frem knallgode hamburgere med diverse fyll!

Med denne imponere du kompiser når du skal grille på 17.mai-festen!

Lag din egen fylte burger med tre superenkle trinn:
1. Form bunnen med hamburgerpressen.
2. Fyll burgeren med valgfritt fyll.
3. Forsegle den, og trykk sammen. Ferdig!

presse

Les mer om eller bestill produktet her,

6) Wine-To-Go

Med denne kan du ta med deg champagneglasset på farten, noe som med stor sannsynlighet skjer 17. mai.

Dette take away-vinglasset gjør det til en fryd å drikke vin i parken, på stranden eller et annet sted der du vil være litt mobil. Doble akrylvegger holder ønsket temperatur på vinen!

PS: kan også brukes til annen drikke, f.eks kaffe i bilen.

wine2go

Les mer om eller bestill produktet her.

7) Softismaskin

Med en softismaskin lager du enkelt en hel liter softis, og du kan smaksette den akkurat slik du vil! Prøv å lage bananis, kaffeis eller pølseis (sistenevnte er perfekt til 17.mai)!

Plugg maskinen i stikkontakten, hell i isblandingen og trykk på on-knappen. Etter ca. 15 minutter kan du klemme ut perfekt softis rett ned i et kremmerhus, beger eller bare en helt vanlig skål.

softis

Les mer om eller bestill maskinen her.

8) Mingle Grilltang à la Solsiden

Grilltangen med innebygd termometer gjør for matlagingen perfekt, noe som er spesielt viktig på nasjonnaldagen.

Dette er grilltangen for deg som virkelig elsker å grille. Temperaturen vises på displayet på håndtaket – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har valgt for én av sju forhåndsinnstilte kjøttyper eller oppgitt selv. Hvis kjøttet er ferdig, får du et muntert *pip* fra tangen.

grillatang

Les mer eller bestill produktet her.

9) Vinturi Vinlufter

Med en genial konstruksjon lufter Vinturi vinen din like raskt som som det tar å skjenke i et glass. La vinen renne gjennom vinlufteren, så tilføres nøyaktig mengde oksygen i nøyaktig riktig hastighet!

Vinturi Vinlufter måler 14 cm (L) x 5 cm (D) og leveres i en fin forpakning. Tilpasset lufting av røde viner, men funker også med hvite, og hvorfor ikke prøve den på konjakken din? Kan vaskes i maskin.

vinlufter

Les mer om eller bestill produktet her.

10) BoxInBag Kjølebag for pappvin

Du vil vel kunne drikke pappvinen din nå og da i sommer på steder der det ikke er kjøleskap? Og da vil du vel, spesielt hvis vi snakker om rosé eller hvitt, at den skal være kald? Og vinen skal vel ikke behøve å skvalpe rundt i en vanlig elendig kjøleveske? Nei, unn deg en ordentlig kjølebag til vinen din. Unn deg posen i esken i posen.

vinboks

Les mer om eller bestill produktet her.

 

11) Gigantiske Ballonger

Til gigantiske fester, for eksempel 17.mai, kreves det gigantiske ballonger. Som disse med en diameter på 1 meter, for eksempel! Leveres i 5-pakning i ulike farger.

I oppblåst tilstand er de ca. 1 meter i diameter, så hvis du har tenkt å blåse dem opp ved hjelp av lungene, bør de være sterke. Ellers anbefaler vi pumpe. Som alltid med ballonger: Husk å holde barn under 3 år borte fra ballongene og barn under 8 år under oppsikt når de leker med dem.

ballonger

Les mer om eller bestill produktet her.

12) Ice Shooters

Kan du tenke deg noe kulere enn shot- og snapsglass laget av rykende kald is? Fyll Ice Shooters-formene med væske, og sett dem i frysen. Når vannet er frosset, tar du ut formen og trykker ut shotglassene av is! Enkelt nok til at du takler det i de fleste tilstander, med andre ord!

shotteglass

Les mer om eller bestill produktet her.

13) Champagne Cooler

Etter noen timer i fryseren tar du ut din egen unike flaskekjøler av is, perfekt til sjampis eller hva du måtte ønske.

Etter noen timer i fryseren henter du ut din egen unike flaskekjøler av is, perfekt til sjampisen eller den drikken du ønsker! Medfølgende fat samler opp smeltevannet. Lekkert, smart og praktisk!

champagnekjøler

Les mer om eller bestill produktet her.

14) Jordbærsnupper

En fantastisk smidig, liten snupper som virkelig fungerer. Enkel å bruke og med et perfekt resultat.

Med et lett trykk på toppen av snupperen åpner det seg tre klør du omslutter hamsen med. Trykk og vri rundt, så vipe – et perfekt snuppet jordbær!

jordbær

Les mer om eller bestill produktet her.

15) KitchPro Brownie-kakeform

Naturligvis spiller formen en rolle for hvordan kaken smaker. KitchPro Brownie-kakeform gjør at du får maksimalt ut av de herlig seige kantene på sjokoladekaken!

Med denne kan du lage den perfekte 17.mai-kaken!

kakeform

Les mer om eller bestill produktet her.

16) Flaskelampe

Perfekt stemning på kveldstid med disse lampene!

Skru på LED-lampen, og sett korken i en tom flaske. Bli lys – nå har du en flaskelampe! Oppladbar via USB.

Den øverste delen ser ut som en vanlig flaskekork, mens bunnen inneholder en LED-lampe. Skru på lampen, og sett den i flasken. Ta-daa! Det strømmer lys ut av glasset, og du har plutselig fått en kjempekoselig, ny lyskilde. Lampen er dessuten oppladbar: Når den er tom for energi, skrur du bare av korkdelen og plugger inn lampen i en USB-port.

ledflaske

Les mer om eller bestill produktet her.

17) KitchPro Saftisformer

4 saftisformer i saftposestil som garanterer deg billig og god is – hver dag! Fyll med deilig juice, saft, brus eller annet godt.

Garanterer deg og/eller ungene dine fire billige og gode is per dag. Fyll saftisformen din med deilig juice, brus, saft eller annet godt, frys ned og spis. Og når isen er spist og tørsten slukket, er det bare å begynne på nytt

saftis

Les mer om eller bestill produktet her.

18) Ølbelte

Etter en lang dag med feiring 17. mai kan du ta av dressen og spenne på dette beltet.

Regulerbart belte til 6 holdere for ølflasker og bokser. Bær med deg 6-pakken din på en lett tilgjengelig måte, med helt frie hender. Konge om du ville være en god og raus vert!

ølbelte

Les mer om eller bestill produktet her.

19) Blåtannkoblet steketermometer

Trådløst steketermometer til smarttelefonen. Stikk termometeret i maten, og få full kontroll på temperatur, tid og andre sider ved matlagingens edle kunst via appen!

Sammen med blåtanntermometeret får du to matsonder, og dermed kan du holde orden på to retter samtidig! På den måten kan du slappe av sammen med gjestene i fred og ro, samtidig som maten blir perfekt.

steketermometer

Les mer om eller bestill produktet her.

20) Watermelon Keg

Lag festens feteste drikkebeholder! Hul ut en vannmelon, monter tappekranen Watermelon Keg, fyll på med valgfritt drikke, og voilà – kaggefesten kan begynne! Si farvel til fantasiløse vinkartonger! Fungerer også på gresskar.

Du huler ganske enkelt ut en vannmelon, setter på Watermelon Keg-kranen og fyller opp med favorittdrikken. Og dermed er du i gang! Fruktkjøttet skal ikke legges tilbake i melonen, siden det kan sette seg fast i kranen.

vannmelon

Les mer om eller bestill produktet her.

Interessert i andre dingser?

Les: 9 dingser du absolutt ikke trenger