- Kommersiell markedsføring -
…men som vil gjøre livet enklere.
Ps, vi anbefaler at du tar flere av tipsene i denne artikkelen med en klype salt. Gjerne ved hjelp av denne.

Mot «offentlig toalett-angsten»

ScreenHunter_736 Jan. 20 13.03

Er du en av de som synes offentlige toaletter er skikkelig ekkelt, kan denne være redningen. Den inneholder akkurat det du trenger for å gjøre besøket på offentlige toaletter litt mindre udelikat!

Sjekk den ut her.

Fiks sjekkeproblemene

ScreenHunter_737 Jan. 20 13.06

Sliter du med å dra damer, bør du vurdere å gå til anskaffelse av The playbook. Kjent fra How I met you mother, med gode tips fra seriens Barney Stinson. Dette er også den ultimate gaven til en «bro» som sliter litt!

Her finner du den.

Overlevelsesredskapet

c8a779222d283542f63a5826aed8e655

Er ikke mangel på dame problemet, men heller det motsatte? I så fall, sjekk ut dette enkle overlevelsesredskapet. Og nei, det er ikke en bok selv om det kanskje ser sånn ut! Denne passer for begge kjønn.

Finn ut hvordan du overlever et forhold her.

Ekstra lås for den paranoide

ee149de090f60d9f637e29cb3d2cec03

Funket ikke trikset over, kan en ekstra lås være løsningen. Enten om du trenger å stenge noe ute, eller hvis du bare er litt ekstra paranoid av deg. Kanskje nettopp denne er det som skal til for at du får en god natts søvn? Sjekk også ut denne låsen som kan brukes på for eksempel ryggsekken.

En ekstra trygghet finner du her.

Finanskrise-settet

ScreenHunter_738 Jan. 20 13.13

Er du en av mange som synes at økonomi er litt vanskelig, kan et finanskrise-kit være akkurat det du trenger. Du trenger ikke vente til finanskrisa virkelig slår til før du spretter boksen, du kan jo også bare bruke den som et hjelpemiddel for å spare litt ekstra her og der. Den er i alle fall en morsom dings å ha, og du får garantert kommentarer hvis den står fremme.

Her finner du den.

Slutt på snorkingen

60-065_1_1

Endelig, noe du kan bruke når kjæresten aldri slutter å snorke. Hvis du synes snorkestopperen er for brutal å bruke, kan du i alle fall ha den stående pent ved siden av senga som en trussel.

Se nærmere på snorkestopperen her.

Pillehuskeren

20-308_9

En ting de fleste av oss har gjort mer enn én gang her i livet: glemt å ta en pille. Den geniale pillehuskeren eliminerer dette problemet en gang for alle, da pillebrettet spretter frem når du tar tannbørsten ut av den medfølgende holderen.

De fleste husker jo å pusse tenna? Hvis du er en av de som glemmer å pusse tenna også, vel, da er nok ikke denne dingsen noe for deg. Alle andre kan sjekke den ut her.

Moppetøfler

ScreenHunter_739 Jan. 20 14.19

Du visste kanskje ikke at du trengte disse, men hvis du aldri får somlet deg til å ta husvasken gjør du da vitterlig det. Sleng på deg tøflene, splæsj litt såpe og vann på kjøkkengulvet og ta deg en svingom. Morsommere har det aldri vært å ta husvasken! Kjenner du en møkkamann/møkkakvinne er disse også tidenes gave.

Her finner du tøflene.

Når du trenger litt kos

h19-060_3

En koserobot høres kanskje spesielt ut, men denne lille saken er helt uskyldig. Hvordan den gjør livet enklere? Vel, alle kan trenge litt kos nå og da. Koseroboten settes på ryggen og beveger seg sakte fram og tilbake over ryggen og nakken din mens hjulene masserer og en roterende kiler stryker deg. Et must have for deg som savner litt kos!

Hils på den lille saken her.

For den distré rotekoppen

20-301h_2

Vi avslutter med en skikkelig lur ting, som vi definitivt kunne tenke oss selv. Denne er for deg som alltid roter bort igjen nøklene, brillene eller lommeboka – her velger du nemlig de to tingene du glemmer oftest, og fester en del på hver ting. Har du rotet bort nøklene trykker du på den du har festet på lommeboka, eller omvendt.

Denne funker så klart ikke hvis du ikke kan finne noen av delene, så velg gjerne to ting du ofte roter bort hver for seg. Slutt på «Jeg kommer snart, må bare finne lommeboka først!».

Se nærmere på den smarte dingsen her.