- Kommersiell markedsføring -

Noen av Dingsetips sine mest populære produkter i 2015 kommer kanskje ikke som en stor overraskelse. Her presenterer vi de 15 mest solgte.

Har du noen av produktene?

1.Razorpit barberbladrenser

Hvis du er en av dem som bruker barberhøvel for å fjerne skjegg eller skjeggvekst, bør du kjøpe en Razorpit barberbladrenser. Denne geniale dingsen forlenger levetiden på barberblader med 90 prosent, og gir også en renere og bedre barbering. Ganske enkelt genialt!

Istedenfor at et barberblad til en uhorvelig dyr pris holder litt for kort, kan du altså fordoble tiden du kan bruke den. Hvis du er som oss, altså sov litt godt i enkelte mattetimer, betyr det halvparten så mye penger på barberblader.

Du kan også bruke den som reiseetui for å ha med deg barberhøvelen på tur. Egon var aldri så genial som dette.

Her finner du den.

2.Verdens mest geniale armbånd?

Med en gang Fitbit Surge er i nærheten av mobilen blir det en smartklokke. Den hvis deg hvem som ringer, sender deg melding eller har sendt en e-post. Du kan styre musikken med den, og vekke deg med lette vibrasjoner.

Det at Fitbit Surge er vanntett, har en batteritid på opp til en uke, lader på litt over en time, synkroniserer trådløst med datamaskinen og kan måle kaloriforbrenning, skritt, søvn, søvnkvalitet og mye mer i tillegg gjør dette rett og slett til det ultimate verktøyet.

Her finner du den.

3.Multikonsollen Super Retro Trio

b4fb5fd0e1ae4110c8b0dfde101a5112

Med multikonsollen Super Retro Trio får du garantert flashbacks fra den tiden du måtte sitte og blåse i kassettene før du la dem inn i luken. Alle husker vel Super Mario, Zelda og Sonic? Med tre spilluker, kan du spille Sega, Super Nintento og 8-bits Nintendo –  hvor alle fungerer på samme konsoll! Glem de dårlige spill-appene.  Super Retro Trio er det nærmeste du kommer til en nostalgisk reise i spillets verden.

Her finner du den.

4.Verdens kuleste robot

8fd2d9a64297eafb59650208a7e1f360

Som en av våre ansatte skrev på Facebook da hun så videoen av denne droiden; Oh gawd. Yes!

Den ble utsolgt så fort den kom inn, men nå er den tilbake på lager, antagelig bare for en liten stund…

Sjekk den her med en gang.

BB-8 er en appstyrt droide med bevegelser og personlighet som er avanserte og autentiske. Den tar utgangspunkt i hvordan du oppfører deg, og blir påvirket av det og dine talekommandoer. Den utforsker sine omgivelser, kan styres gjennom apper eller vise holografiske opptak.

BB-8 er en av droidene du vil se i The Force Awakens.

Her finner du den.

5.Verktøyet som imponerer damene

survival-card-1000

Alle kvinner liker menn som er nevenyttige og kan løse problemer på strak arm, men det er ikke alltid du har det du trenger for hånden for å kunne være til hjelp når problemene oppstår.

Og det er det som er så kult med den nye «Surviva Card», eller verktøykortet/universalkortet som har kommet på markedet. For enda det ikke er større enn et vanlig bankkort eller kredittkort så kan det utføre hele 15 heltedåder, og redde deg eller en jomfru i nød enten dere trenger en boksåpne, flaskeåpner eller noe til å sage over noe med.

Her finner du den.

6.Dingsen alle menn bør ha

Nomadkey

Lei av at andre stjeler telefonladeren din. Eller at noen alltid skal låne den, akkurat når du kommer på at du må lade din egen telefon? Eller at du skulle ha ladet telefonen, men du er på vei ut døren og orker ikke drasse med deg laderen i lomma.

Vel – løsningen vi alle har ventet på er endelig her, og den heter NomadKey.

Her finner du den.

7.Vooni Video Grabber

22ac275e35f7a0dd2ab2272e8124dfb1

Filmer fra oppvekst og ungdomsår, fra bryllup og barnebursdager.

Disse filmene har fått ligge pent i plastikkposer, innerst i skap – og med en tanke om at de burde blitt digitalisert.

Problemet har selvfølgelig vært prisen på å digitalisere disse hos et firma. Pris på flere hundre kroner per film som det absolutt laveste har skremt oss i fra å gjørenoe med saken, eller i hvert fall utsatt det på ubestemt tid.

Her finner du den.

8.Pebble Time Steel

rod

Med denne smartklokken kan du svare på varsler med mikrofonen, koble til med Bluetooth, og ha en fargeskjerm som er på hele tiden. Klokken er tilgjengelig i tre farger: gull, sort og sølv (Obs:  begrenset antall så skynd deg!). I tillegg kan du bytte på lærreimen, som kommer i freshe farger som brun, oransje, svart, grønt og beige.

Pebble Time Steel er kompatibel med tusenvis av apper, og er kompatibel med iPhone og Android.

Her finner du den.

9.Den kuleste printeren til Instagram-bilder

instant1

«Denne må jeg ha nå» var mailen mange i redaksjonen sendte da de oppdaget denne fotoskriveren. Du kommer til å si det samme.

Hvorfor skal du det, spør du?

Fordi den tillater deg å printe ut alle bildene fra mobilen og få dem i hånden med engang! Polaroid Zip Instant fotoprinter er en bærbar fotoskriver som via appen på smarttelefonen skriver ut bildene dine på 1-2-3!

Her finner du den.

10.Disney-klassikere på DVD

disney

Det sies at DVD-platen er død og begravet, men vi er nå ikke helt sikre.

Kanskje spesielt ikke DVD’ene til Disney, som er ganske tilbakeholdne når det gjelder å gjøre sine filmer tilgjengelig.

Du kan finne noen på Viaplay her, men skal du ha alle Disneyfilmene må du faktisk følge med på når de gis ut av Disney – som er hvert syvende år.

Nå har Disney likevel gjort et unntak.

I et begrenset utvalg har de samlet alle filmene i en gigantisk boks.

Her finner du den.

11.Reiseruter og USB-lader

Uansett om du reiser alene, med familien eller om du er på forretningsreise. Internet er vi avhengig av og det er ikke til å stikke under stolen at trådløs WiFi er vår aller beste venn. Denne praktiske reiseruteren forvandler kabelen til et trådløst nett.

Samtidig er det supert at denne reiseruteren har internasjonale stikkontakter. Den har dessuten to USB-uttak der du kan lade både mobilen og nettbrettet. Og den takler alle slags internasjonale stikkontakter uten at du trenger tilbehør.

Liker du å lese bøker på ferie, men orker ikke å drasse med deg tunge favoritter i vesken?

Her finner du den.

12.Genial bilpumpe

På vei til jobb eller skole innser du plutselig at noe er feil. Luften på sykkeldekkene har gått ut.

Må du bruke tid for å se etter en bensinstasjon eller stå og svette med sykkelpumpen? Nei, ikke hvis du skaffer deg denne geniale pumpen med trykkmåler!

Denne pumpen fungerer både på bildekk,sykkeldekk og fotballer. Altså alt som skal holde et spesifikt lufttrykk. Pumpen er veldig enkel i bruk og krever ingen store anstrengelser fra din side. Still inn ønsket trykk og sett i gang den elektriske pumpen til måleren viser riktig mengde.

Når det kommer til bil er det viktig og miljøvennlig å passe på at dekke er fylt opp med riktig mengde luft. Rullemotstanden blir høyere og dette resulterer i at bilen forbrenner mer drivstoff enn den ville ha gjort om lufttrykket hadde vært riktig. Dekkene sliter i tillegg mindre hvis de er fylt med riktig mengde luft.

Her finner du den.

13.Sansaire Sous Vide-Maskin

Vakuumpakket kjøtt legges i varmt vann som deretter sirkuleres lett. Tidligere var man avhengig av en stor og dyr maskin for å kunne lage sous vide, men med kjøkkenhjelperen Sansaire trenger du bare en stikkontakt og en kasserolle. Sett i støpselet, plasser Sansaire i den vannfylte kasserollen, og still inn riktig temperatur ved hjelp av hjulet på toppen.

Til å vakuumpakke maten behøver du bare en plastpose som kan lukkes.

Siden Sansaire sørger for å holde temperaturen jevn innenfor en tidels grad, slipper du å ta det på feelingen, og resultatet blir likt hver gang.

Her finner du den.

14.Polaroid Z2300

polaroid

Polaroid er faktisk mer enn 70 år gammelt, og den gamle klassikeren har smeltet hjertene våre igjen. Med delingsplatformer som Instagram og Facebook, vokser interessen for bilder og dette kameraet frir til entusiastene som foretrekker gammelt design med en moderne kjerne.

Les mer om produktet her.

Denne kompakte digitale polaroidkameraet lar deg se bildene i displayet før du bestemmer deg for å skrive dem ut. Det er noe helt fantastisk med det å kunne holde et bilde i hendene istedet for alltid å se minnene digitalt på mobilen eller Macen.

Akkurat som i gamle dager spytter Z2300 ut det ferdige produktet gjennom frontluken, og du kan le, gråte eller mimre over øyeblikkene du har fanget på papiret. Dette kameraet kan tas med overalt og du får din foto i hånden i løpet av 45 sekunder! Takket være den digitale teknikken kan du beskjære, legge til rammer eller hvorfor ikke bruke et av kameraets innebygde lys-filtre før bildet skrives ut.

Her finner du den.

15. Smart lommebok

Hadde det ikke vært fantastisk om du kunne lade mobilen hvor som helst, ved hjelp av noe du likevel har med deg i lommen? Og hva har du i lommen? Jo, en lommebok! Lommeboken Nomad Wallet har en innebygd iPhone-lader som sørger for at mobilen kan lades uten at du trenger å sitte pal ved siden av en stikkontakt!

Her finner du den.