- Kommersiell markedsføring -

Nå kommer høsten, og vi har laget en liten handleliste for deg som vil være best mulig forberedt på skole, jobb, kaldere tider og hjemmekos. Rett og slett 13 ting du må ha før høsten setter inn for alvor.

0101476cbd3d5a1d892cde7f6973b4e9

1. Neatamo værstasjon

YR og Storm er ikke alltid til å stole på, noe mange nordmenn fikk oppleve på det som ifølge varslene skulle være flotte badedager i sommer. Med egen værstasjon der du bor får du vite mer nøyaktig hvordan været blir. Også perfekt for å overvåke været der du ikke er!

Les mer om Neatamo værstasjon og kjøp produktet her!

 

1008334-GCY_2

 

2. Gode fjellstøvler

Sensommer og høst på fjellet er en fantastisk tid og en flott opplevelse. Da bør du unna deg noen fjellturer i variert terreng og da er gode sko svært viktig. Nettavisens store fjellstøvler-guide gir deg en god oversikt over de beste produktene på markedet. Sjekk ut guiden her, eller gå rett til fjorårets store vinner, Hoka.

Hoka er velkjente for en ting: støtdempingen. Den er også videreført i Hoka Tor Ultra HI WP (til herre og dame). Tiden hvor fjellstøvler som mange forbinder med store tunge sko, hvor du bare blitt svett av tanken på å ta dem på deg, er med denne varianten over.

Les mer om Hoka her og sjekk prisen!

 

hellyhansen

3. Bag som tåler vær og vind

Det finnes ikke dårlig vær, men veldig mange dårlige bager. Helly Hansen har laget en sportsbag som tåler det meste, og den passer utmerket til å bruke til og fra jobb og skole – hele høsten og vinteren.

Sjekk ut bagen fra Helly Hansen her!

 

Forsidebilder_940x365_sko_teskt

4. Geniale navnelapper for skole og barnehage

Garderobene i barnehagen, SFO og skolen fylles opp av sko, jakker, klær, skift og sekker. Du har kjøpt inn ny sekk og klær og skulle helst sett at hundrelappene ikke forsvant med det første. Bruk navnelapper på ALT!

Smarte pakker gir deg mest navnelapper for pengene.Du kan velge mellom navnelapper, klistrelapper, strykelapper og skolapper.

Du kan i tillegg skreddersy motivet og velge forskjellige kategorier som stjernetegn, dyr, enkle symboler og aktiviteter.

Se alle pakkene her!

 

5. Et godt pledd

Det er ikke mange ting som er koseligere enn å dra beina inn under seg, krype opp i sofaen med et pledd rundt seg. Hva med et virkelig  strålende ullpledd som også er dekorativt fra Klippans Yllefabrikk designet av Akira Minagawa?

Her finner du pleddet!

 

8b56fe0a282bc26cde921fcd94ba0bd3

6. Verdens smarteste verktøy

På størrelse med et kredittkort får du et verktøy som kan brukes til det meste. Genialt å ha i lommeboken!

Her finner du verktøyet!

 

7. Hjemmebryggeri for øl

Har du fått servert hjemmebrygget øl og blitt overrasket over hvor godt øl kompisen din har klart å brygge?

Hvis du er interessert i å begynne med ølbrygging, men ikke har kommet i gang fordi du frykter at det er for komplisert, kan det være lurt å begynne med et automatisert bryggeri.

Beer Brew automatic-serien er bryggerier som er laget for å gjøre det lettest mulig å brygge.Her holder det å trykke på «on» og så følge anvisningene i displayet. Samtidig er det mulig å gå inn i programmering og forandre verdier om en ønsker det.

Dette er bryggerier både for nybegynneren som ikke vet så mye om brygging, og for den mer erfarne som ønsker enklest mulig brygging.Beer Brew automatic er et helt nyutviklet bryggeri. Det har integrert pumpe og helt ny styringselektronikk.

beer

Denne dunken er perfekt for ferske ølbryggere.

Les mer om Beer Brew her og se det store utvalget av råvarer og bryggeriprodukter på ølbrygging.no.

Les mer om Beer Brew og se det store utvalget av råvarer og bryggeriprodukter på olbrygging.no.

 

8. En god hodelykt

Sjekk vår store hodelykt-guide her, eller gå rett til allsidige Led Lenser H7R.2. Det er en lett hodelykt med en styrke på opp mot 300 lumen, med vridbar justering av lysstyrke på lykten. Den har god passform på hodet og er svært enkel i bruk. Batteripakken sitter på hodedelen av lykta, men vil ikke være ukomfortabel for deg som bruker.

Passer godt til jobbing i mørket og aktiviteter som ikke er av raske aktiviteter (skikjøring og sykling eksempelvis). Viktig å huske: Den tåler å bli brukt i regn. Plusset med hodelykten fra Led Lenser er justerbar lysstyrke og dimmefunksjon for presisjon. Rekkevidden på lyset er opptil 160 meter. Lykten har LED-lys, og batteritiden er på inntil 60 timer (avhenger av lysstyrke). Vekten er 165 gram.

Kjøp lykten her!

 

krakk

9. Krakken som lyser opp

Med høsten kommer mørket, og med det trenger man lys. LED-krakken er en super krakk som tåler all slags vær, har fem forskjellige lysprogrammer og kontrolleres med fjernkontroll. Bærbar, og har oppladbart batteri. For under tusenlappen får du faktisk en super lyskilde du vil bruke mye!

Sjekk den her!

 

10. Razorpit

Denne geniale dingsen gjør rett og slett det slik at dine barberhøvler varer lengre. Unisex som bare det!

Sjekk den ut her!

 

11. Kløfrie ullklær til barn og baby

Har du ikke barn kan du hoppe over dette. Har du barn så vet du at for det første er ullklær forbruksvare, og for det andre er det enormt viktig at det ikke klør.

Sjekk utvalget her!

 

abc

12. Kjøkkenhåndkle fra Arne Jacobsen

Det er mer tid inne på høsten, og du vil lage mer mat selv – nesten uansett. Kjøkkenhåndkledene fra Arne Jacobsen med bokstaver er både stilige og fine for den som eventuelt vil lære noen mindre personer om bokstaver og matlaging.

Sjekk dem ut her!

 

snugrug

13. Snug Rug deluxe

Teppet for den som vil ha varmen rundt hele seg mens man leser en bok eller faktisk gjør noe med hendene. Strålende enkelt genialt. Et pledd med armer.

Her finner du teppet!