- Kommersiell markedsføring -

Nå kommer høsten, og vi har laget en liten handleliste for deg som vil være best mulig forberedt på skole, jobb, kaldere tider og hjemmekos. Rett og slett 13 ting du må ha i september.

0101476cbd3d5a1d892cde7f6973b4e9

1. Neatamo værstasjon

Å stole på YR eller Storm er som å tro på julenissen. Med egen værstasjon der du bor får du mye mer nøyaktig vite hva været blir. Også perfekt for å overvåke været der du ikke er!

Sjekk den her

hellyhansen

2. Bag som tåler vær og vind

Det finnes ikke dårlig vær, men veldig mange dårlige bager. Helly Hansen har laget en sportsbag som tåler det meste, og den passer utmerket til å bruke til og fra jobb og skole – hele høsten og vinteren.

Sjekk den her 

3. Et godt pledd

Det er ikke mange ting som er koseligere enn å dra beina inn under seg, krype opp i sofaen med et pledd rundt seg. Hva med et virkelig  strålende ullpledd som også er dekorativt fra Klippans Yllefabrikk designet av Akira Minagawa?

Her finner du det

8b56fe0a282bc26cde921fcd94ba0bd3

4. Verdens smarteste verktøy

På størrelse med et kredittkort får du et verktøy som kan brukes til det meste. Genialt å ha i lommeboken!

Her finner du verktøyet

krakk

5. Krakken som lyser opp

Med høsten kommer mørket, og med det trenger man lys. LED-krakken er en super krakk som tåler all slags vær, har fem forskjellige lysprogrammer og kontrolleres med fjernkontroll. Bærbar, og har oppladbart batteri. For under tusenlappen får du faktisk en super lyskilde du vil bruke mye!

Sjekk den her

6.  Razorpit

Denne geniale dingsen gjør rett og slett det slik at dine barberhøvler varer lengre. Unisex som bare det!

Sjekk den her

7. Kløfrie ullklær til barn og baby

Har du ikke barn kan du hoppe over dette. Har du barn så vet du at for det første er ullklær forbruksvare, og for det andre er det enormt viktig at det ikke klør.

Sjekk utvalget her

shampos

8. Rengjøringssett for bil

Med høsten kommer regnet og møkkete biler. Med et Turtle-rengjøringssett får du avfetting, bilshampo, svamp og felgrengjøring i ett. Med fri frakt. Ett annet supert valg er gullsettet hvor du får 10-pakning med sjamposvamper, avfetting, hjulvask, supervask og pusseskinn.

Her finner du pakken

Her finner du gullpakken

9. Kopi-og printerpapir

Det er vel forsåvidt bare ett sted det er verre å være tom for papir enn i skriveren. Skal man skrive ut lekseark, gjennomlese manus for presentasjoner eller rett og slett være klar for julebrev er det greit å ha papir i skriveren – og hva er vel enklere enn å få levert papiret rett hjem? Staples har veldig rimelig papir på 80g (standard) med 39 kroner per pakke for 500 ark.

Her finner du papiret

10. Utendørs synlighet

Det å gå eller trene i mørket kan medføre en risiko som det ikke er verdt å ta. Det er ingen vits i å prøve å være i form hvis man blir kjørt over av en semitrailer.

Sjekk synlighet for utendørsbruk her

abc

11. Kjøkkenhåndkle fra Arne Jacobsen

Det er mer tid inne på høsten, og du vil lage mer mat selv – nesten uansett. Kjøkkenhåndkledene fra Arne Jacobsen med bokstaver er både stilige og fine for den som eventuelt vil lære noen mindre personer om bokstaver og matlaging.

Sjekk dem her

12. Toalettpapir

Har du noen gang opplevd det å sitte på toalettet, og oppdage litt for sent at det mangler toalettpapir? Det er selvfølgelig en god del verre enn å være tom for kopipapir. Nå kan du sikre deg skikkelig ved å kjøpe en gigantpakke med 96 ruller som kun koster 5 kroner rullen, softpapiret er uansett fint å ha med seg.

Her finner du papiret

snugrug

13. Snug Rug deluxe

Teppet for den som vil ha varmen rundt hele seg mens man leser en bok eller faktisk gjør noe med hendene. Strålende enkelt genialt. Et pledd med armer.

Her finner du teppet