- Kommersiell markedsføring -

Mange nettbutikker garanterer levering av julegaver helt fram til den 20.desember, men vi har uansett tatt runden for å finne 13 sikre julegavevinnere som du bør bestille allerede nå!

1. Snug Rug

Teppet mor, datter, bestemor (og også mange ganger far, bestefar og andre forbipasserende) blir forelsket i. Et smart teppe som også varmer skikkelig. Sendes fra Coolstuff, som leverer lynraskt og i tide til jull.

Her finner du teppet

2. Star Wars Darth Vader tøfler

Ja, det er for de virkelig tøffelheltene. Sendes fra den nye nettbutikken Blueboxshop. Leverer raskt og til jul.

Her finner du tøflene

3. Treningsdagbok

Det nye året betyr nye utfordringer. Hjelp folk i gang med denne treningsdagboken fra suksessbutikken Getinspired. Sender raskt og i tide til jul.

Her finner du den

4. Verdens beste familiekokebok

En super gave til familien med både små og store. Fra Haugen Bok, som er og blir den raskeste bokhandelen i Norge. Leverer i god til julaften.

Her finner du boken

5. Polo Ralph Lauren svart skjerf

En klassiker som aldri slår feil. Et supert skjerf i virkelig god kvalitet i super utførelse. Fra den svenske nettbutikken Boozt. Garanterer at du har julegavene hvis du bestiller innen 20.desember for store deler av Norge. Butikken har gratis returrett og fri frakt (ingen toll).

Her finner du skjerfet.

6. Sanctuary Spa Home Sweet Home

Hva med å ha spa hjemme? Superfint gavesett du får hos Vita. Vita har veldig rask levering, og sender alle ordre innen 24 timer.

Her finner du det

7. Smartboard

Årets kuleste gadget selges hos Hobbex for kun 2995 kroner (nedsatt fra 5995 kroner). Det er det billigste vi har sett på nett. Finnes i flere farger. Leverer raskt og har bare 99 kroner i frakt (ingen toll) fra den svenske nettbutikken.

Her finner du det

8. Disneyboks med alle filmene

Alle Disneyfilmene i en og samme boks. 53 filmer. Totalprisen er 2 995 kroner, men det er veldig mange timers underholdning for pengene. Butikken er CDON, som sender med garanti fram til 20.desember. Fri frakt på boksen, og ingen toll.

Her finner du boksen

9. Scratch Map

En vinner år etter år. Perfekt for store og små, og også noe å gjøre på. Coolstuff er butikken, som sender lynraskt. Sender julegaver fram til den 20.desember.

Her finner du kartet

10. Lenovo 15,6

Enkel og god bærbar datamaskin som passer for de aller fleste til hverdagsbruk. En super gave til svært mange som trenger en liten maskin hjemme til underholdning og småjobbing. Butikken er Ellos. Siste bestilling: 16.desember

Her finner du den

11. Fitbit Charge HR

Det absolutt beste treningsarmbåndet, spør du oss. Med pulsmåler, søvnmåler og god battertid. Sendes fra Coolstuff, som leverer til jul.

Her finner du armbåndet

12. Hubsan Quadcopter

Dronen som har flere moduser sendes fra Teknikmagasinet. Har siste bestillingsdag 17.desember for levering til julaften.

Her finner du helikopteret

13. Clarins Body Shaping Cream

Supersuksessen er en fin gave til mange, mange kvinner. Sendes lynraskt fra Nelly i tide til jul.

Her finner du kremen

PS! Har du sett følelsesskålene som selger som bare det? Perfekte gaver til de som betyr noe spesielt i ditt liv!