- Kommersiell markedsføring -

Ikke glem pappa søndag den 13. november!  Da er det nemlig farsdag, og i den anledning har vi valgt frem de 13 kuleste farsdagsgavene som garantert vil gi deg suksess. Med lynrask levering fra Coolstuff, trenger du ikke å stresse med å få gaven i god tid.

Husk at Coolstuff.no har lynrask levering, 90 dagers åpent kjøp, fri frakt på kjøp over 499,- og 2 års garanti!

1. Vintage Polaroid-kamera fra 90-tallet

Impossible Polaroid 600 er et klassisk instantkamera i avrundet design fra 90-tallet, som er varsomt pusset opp – perfekt for deg som vil prøve deg på fotografering med direkte fremkalling! De fleste fedre

Bestill den her.

2.Fuglebrett Twilight!

Fuglebrettet Twilight blir en lekker detalj i hagen, der du kan servere fuglene deres vintermåltider med stil!Fuglebrettet Twilight består av en stabil bunnplate med et hus fremstilt av gjennomsiktig akrylplast. Hushjørnene er belyst fra undersiden av fire LED-lamper som skaper et stemningsfullt lys samtidig som det blir lettere for deg å se fuglene som kommer for å spise. Fyll opp huset med fuglefrø. Den gjennomsiktige plasten gjør det lett å se når det er på tide å fylle på mer mat.

Bestill den her.

3.Verdens kuleste robot

8fd2d9a64297eafb59650208a7e1f360

Den ble utsolgt så fort den kom inn, men nå er den tilbake på lager, antagelig bare for en liten stund…

Sjekk den her med en gang

BB-8 er en appstyrt droide med bevegelser og personlighet som er avanserte og autentiske. Den tar utgangspunkt i hvordan du oppfører deg, og blir påvirket av det og dine talekommandoer. Den utforsker sine omgivelser, kan styres gjennom apper eller vise holografiske opptak.

Sjekk roboten her. BB-8 er en av droidene du vil se i The Force Awakens.

4.Multikonsollen Super Retro Trio

Med multikonsollen Super Retro Trio får du garantert flashbacks fra den tiden du måtte sitte og blåse i kassettene før du la dem inn i luken. Alle husker vel Super Mario, Zelda og Sonic? Med tre spilluker, kan du spille Sega, Super Nintento og 8-bits Nintendo –  hvor alle fungerer på samme konsoll! Glem de dårlige spill-appene.  Super Retro Trio er det nærmeste du kommer til en nostalgisk reise i spillets verden.

Bestill den her.

5.Miniespresso til kaffeelskeren

Lei av trakterkaffen på hytta, på tur eller på kontoret og kunne egentlig tenkt deg en deilig kopp espresso i ny og ne?

Da bør du sjekke ut det nye produktet på markedet – Minipresso.

Minipresso er en minimaskin i form av en sylinderformet håndholdt pumpe som gir deg en kopp rykende, varm espresso med «crema» på toppen, på under ett minutt. Alt du trenger i tillegg er espressokaffe og litt varmt vann.

Bestill den her.

6.Verktøyet som imponerer damene

Alle kvinner liker menn som er nevenyttige og kan løse problemer på strak arm, men det er ikke alltid du har det du trenger for hånden for å kunne være til hjelp når problemene oppstår.

Og det er det som er så kult med den nye «Survival Card», eller verktøykortet/universalkortet som har kommet på markedet. For enda det ikke er større enn et vanlig bankkort eller kredittkort så kan det utføre hele 15 heltedåder, og redde deg eller en jomfru i nød enten dere trenger en boksåpne, flaskeåpner eller noe til å sage over noe med.

Bestill den her.

7.Sansaire Sous Vide-maskin

Nå er storselgeren tilbake! Vær rask. Sist ble denne revet ut av av butikk på kun noen dager!

Hvorfor er det slik at biffen på restauranten er stekt til perfeksjon hver gang, mens du hjemme ikke alltid er like heldig med timingen?

Du bruker termometer, ser YouTube-videoer og tar i bruk triks du har lest om, men kjøttet er ikke like saftig som sist du fikk det servert på favorittrestauranten din.

Spør du en kokk om hvilket redskap han eller hun ikke kunne leve uten, vil de fleste si en god kjøkkenkniv. De snakker ikke om sous-vide!!

Sous vide som betyr under vakuum har faktisk blitt brukt i det profesjonelle kjøkkenet siden 1970-tallet. Og det er nå på tide at hjemmekokker med ambisjoner får opp øynene for dette fantastiske  hjelpemiddelet.

Bestill den her.

8.Dingsen alle menn bør ha

Nomadkey

Lei av at andre stjeler telefonladeren din. Eller at noen alltid skal låne den, akkurat når du kommer på at du må lade din egen telefon? Eller at du skulle ha ladet telefonen, men du er på vei ut døren og orker ikke drasse med deg laderen i lomma.

Vel – løsningen vi alle har ventet på er endelig her, og den heter NomadKey.

Bestill den her.

9.iPhone-synkronisert treningssykkel!

sykkel1

Interessen for sykkel som treningsverktøy har økt enormt. Spinningtimene er fulbooket, for ikke å snakke om alle de sporty menneskene som sykler til og fra jobb hver eneste dag.

Det å kaste seg ut på veien når vinteren har lagt sine glatte spor på bakken, appellerer ikke til alle, men med Wahoo Kickr kan du få din egen versjon av innendørssykkelen!

Du bestemmer motstand og kan sykle til forskjellige filmede sykkelruter ved hjelp av din iPhone! Du kan med andre ord sykle gjennom flotte omgivelser i Italia eller Frankrike. Wahoo Kickr er verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Les mer om denne revolusjonerende sykkelen her.

10.VR Box Headset med fjernkontroll

Opplev virtuell virkelighet med VR Box Headset med fjernkontroll og en helt vanlig smarttelefon. Last ned en app som støttes, sett smarttelefonen i hodesettet, og ta det på. Og så er det bare å se seg omkring i den virtuelle verdenen – som om du selv var til stede!

Bestill den her.

11.Vooni Video Grabber

Denne ganske så lille dingsen kommer i en boks med ledninger du kobles til dine gamle videopparater og kameraer. Så setter du et minnekort i den lille dingsen, setter på kameraet med play og trykker på en knapp på Vooni Video Grabber. Faktisk så enkelt at oss folk også over 30 klarer det! Ellers så kan du lese den veldig enkle bruksanvisningen som følger med.

Bestill den her.

12. Razorpit Barberbladrenser

Hvis du er en av dem som bruker barberhøvel for å fjerne skjegg eller skjeggvekst, bør du kjøpe en Razorpit barberbladrenser. Denne geniale dingsen forlenger levetiden på barberblader med 90 prosent, og gir også en renere og bedre barbering. Ganske enkelt genialt!

Istedenfor at et barberblad til en uhorvelig dyr pris holder litt for kort, kan du altså fordoble tiden du kan bruke den. Hvis du er som oss, altså sov litt godt i enkelte mattetimer, betyr det halvparten så mye penger på barberblader.

Du kan også bruke den som reiseetui for å ha med deg barberhøvelen på tur. Egon var aldri så genial som dette.

Bestill den her.

13. Verdens mest geniale armbånd?

Med en gang Fitbit Surge er i nærheten av mobilen blir det en smartklokke. Den hvis deg hvem som ringer, sender deg melding eller har sendt en e-post. Du kan styre musikken med den, og vekke deg med lette vibrasjoner.

Det at Fitbit Surge er vanntett, har en batteritid på opp til en uke, lader på litt over en time, synkroniserer trådløst med datamaskinen og kan måle kaloriforbrenning, skritt, søvn, søvnkvalitet og mye mer i tillegg gjør dette rett og slett til det ultimate verktøyet.

Bestill den her.

 

Les også:

Topp 10 parfymer til farsdag

Dette gir du bort i farsdagsgave

10 fine farsdagsgaver