- Kommersiell markedsføring -

Vi har ikke fått flyvende biler, men vi har fått veldig mye annet moro.

5a6fb0d2c5fef3a552ec14f38b0229f7

1.  Pebble Time

What time is it? It’s PEBBLE TIME! Hvis du venter på epleklokka bør du vente litt til, eller egentlig lenge. Dette er mye morsommere. Uansett er de smarte klokkene noe vi kunne tenke oss at Inspektør Gadget en gang hadde. Og skjønner du verken referansen til MC Hammer eller Inspector Gadget så har vi bare en ting å si: Pat Sharp var tøffest i verden.

Og, Pebble Time er kul.

Sjekk den her

03_Home_Chat

2. Høyttaleren som er smartere enn deg

Denu 14 år gamle utgaven av deg kan få høre følgende: Send en SMS til høyttaleren (du må kanskje forklare hva en SMS er). Høyttaleren begynner å spille musikk med en gang du er i rommet. Eller hva med å plassere flere høyttalere i forskjellige rom som du styrer fra ett sted? LG Music Flow er en genial greie.

Sjekk den her

original

3. Vekten som forteller deg hvordan du har det

Da vi var unge var vekt noe med en nål som delvis fortalte riktig vekt, om du var heldig. Dette er en vekt som måler vekten, kroppsfett, muskel og benmasse og gir 10 ulike måleresultater for opp til 10 brukere. Ikke akkurat vekta til morra di, altså.

Sjekk den ut her

battle_tankit_ir_2-pack-30608095-4710285-org

4. Radiostyrte stridsvogner

Da jeg var ung, ja da var det ikke noen radiostyrte stridsvogner. Nei, da skar vi ut tanksene fra bark vi fant i veikanten mens vi styrte de med pinner vi hadde funnet oppe på fjelltopper. Ja, da var det ikke noen slike fancy tanks som skjøt på hverandre og slik. Neida.

Sjekk ut stridsvognene her

140603-polaroid-740x250

5. Polaroid med wifi, lagring og alt annet

En gang da så var Polaroidkameraer det kuleste du kunne komme over med sin automatiske utskrift av bilder, og så ble de borte. Så er de her igjen. Nå enda kulere enn noensinne. Kameraene har også blitt digitale og med flaggskipet Socialmatic som er noe ingen kunne drømt om for ti år siden så er Polaroid noe av det morsomste du kan ha på fotofronten.

Tror du oss ikke? Bare se på kameraene her

6. Appstyrt vibrator

Hysj.

Sjekk den her

7. Smarte telefoner

Selvfølgelig. Hadde vært som å lage en liste over de 10 beste tingene fra 80-tallet uten å tatt med Punky Brewster.

Sjekk den her

tianchen_s520_wifi_robotic_lawn_mower_2600m2-33574642-12

8. WiFi Robotgressklipper

Hei, robot – gå ut og klipp gresset!  Hadde noen tatt en tidsmaskin tilbake til tidlig 80-tall og fortalt en ung gutt at man kunne få en robot til å klippe plenen så hadde jeg vært fra meg av glede. Du kan for øvrig styre den trådløst med wifi. Hurra for framtiden! (For øvrig – klipper opp til 2600 kvadratmeter plen)

Kikk på vidunderet her

b656f6c03d47d7df926ebe97053cb064

9. Droner

Selvfølgelig. Droner. Ikke de amerikanerne bruker for å leke cowboy, men de du kan ha på stranda for å kikke på øh… utsikten.

Sjekk vår favoritt her

M2742A05T-A11@12

10. Joggesko som løper for deg

Nei, ikke seriøst altså… .men man skulle nesten tror det når man kikker på dem.

Sjekk dem her

Lode_Runner

11. Playstation 4

Seriøst – tenk deg tilbake til for eksempel 1984. Skjermbildet fra årets spill det året ser du over. Så ser du på grafikken og spillene på en Playstation 4. Alt vi hadde trengt for å stoppe Arnolds Terminator i dag er en håndkontroll fra Sony.

Sjekk den her

12. Delonghi ESAM 6620

Det høres kanskje ut som den italienske broren til Terminator, men dette er en kaffemaskin som er helautomatisk og som lager god kaffe. Da vi var unge var kaffe noe som ble kokt på vedovn (ok, på hytta i hvert fall).

Sjekk den her