- Kommersiell markedsføring -

Disse aktivitetene får garantert opp stemningen på gutte- eller jentevorspielet.

Student, singel, småbarnsforelder eller kanskje gammal krok? Felles for de fleste av oss, uansett alder, er behovet for en morsom fest iblant. Noen ganger kan en morsom aktivitet løfte stemningen det lille hakket ekstra før kvelden er kommet skikkelig i gang. Sjekk ut våre anbefalinger.

HUSK OGSÅ AT DET ER FRI FRAKT DERSOM DU BESTILLER FOR MER ENN 499 KRONER!

1) Basketball-shots (149,-)

drinkgame

Den beste spiller de andre i senk! Med dette spillet kan gjestene konkurrere i ferdighetsspill på vorspielet.

Du setter ballen på skyvebrettet og sender den av gårde. Får du ballen i kurven, bestemmer du hvem som skal ta neste shot. Hvis skuddet er for dårlig, drikker man selv og gir videre til neste spiller. Spill innendørs eller ute, på vorspiel, fest eller nachspiel.

Advarsel: Vanskelighetsgraden vil sannsynligvis øke fra omgang til omgang!

Les mer om spillet her.

2) Don’t Break The Bottle (189,-)

flaske

Dette vinflaskepuslespillet vil garantert gjøre vertinnegaven mer populær, i hvert fall blant de andre gjestene!

Vinpuslespillet Don’t Break The Bottle er laget av tre og snorer som enkelt festes på flasken. Verten eller vertinnen kommer til å smile vennlig og synes det var litt morsomt at du la litt ekstra omtanke i gaven, se på puslespillet og tenke at det sikkert vil være ganske enkelt å ta av. Det er feil. Det er megavanskelig!

Gjestene kommer garantert til å følge nøye med mens oppgaven blir forsøkt løst, og dersom det blir for vanskelig å la seg løse kan du (som selvfølgelig har løsningen som kommer tilsendt) hjelpe til.

Les mer om produktet her.

3) Hvem i rommet? (199,-)

hvemirommet

Reglene er enkle: Samle noen mennesker, ta en neve spørsmålskort og les et spørsmål høyt for alle. Tell til tre og la alle samtidig peke på den påstanden stemmer best på.

Spillet vil fort avsløre hvem i rommet flest tenker at foreksempel har den styggeste katten, sladrer mest eller sitter med på Facebook. Morsomt!

Les mer om spillet her.

4) Spin the shot (69,-)

spin

En slags rulett, men med få tapere!

Hell valgfritt drikke i shotglasset og snurr pilen! Den pilen stanser ved må drikke innholdet. Litt som flasketuten peker på, men uten ubehagelige sannheter og klisne kyss!

Les mer om produktet her.

5) Jentekveld (199,-)

jentekveld

Dette selskapsspillet er perfekt for deg som skal gjøre deg kjent med en ny jentegjeng – eller vil komme tettere inn på dine nærmeste venner!

Spillet inneholder 400 spørsmål og kan spilles på en rekke ulike måter – bli derfor enige om hvor godt dere vil og våger bli kjent med hverandre!

Les mer om spillet her.

6) Ice Shooters (59,-)

shooters

Hva er vel ikke kulere enn å servere drikkevarene fra glass laget av rykende kald is? Fyll formene med væske, og sett dem i frysen. Etter noen timer er det bare å plukke ut de frosne shotglassene!

Du kan selvsagt lage shotglassene av andre væsker enn vann. Her er det bare fantasien som setter begrensninger!

Les mer om produktet her.

7) Ice Cube of Sweden (119,-)

steiner

Kanskje ikke en aktivitet, men absolutt en nødvendighet når du skal ha gjester og servere noe ekstra godt i glasset.

Klebersteinterningene holder drikken din kald (eller varm) lenge uten å fortynne den! Kan brukes om og om igjen og riper ikke glass.

Ice Cube of Sweden tilbyr dessuten livstidsgaranti.

Les mer om produktet her.

8) Flaskeåpner med teller (69,-)

åpner

Med denne geniale opptrekkeren vet du til enhver tid hvor mange enheter du har konsumert.

Åpneren fungerer til å åpne de fleste typer flasker. Batteri er inkludert. Det går selvfølgelig an å nullstille telleren.

Les mer om produktet her.

9) Bærbart Bordtennis-sett (349,-)

minitennis

Festen er igang, men du mangler det lille ekstra spillet som virker får opp engasjementet blant gjesten. Vår anbefaling: Et bærbart bordtennis-sett, som enkelt kan monteres på stue-eller kjøkkenbordet!

Det er enkelt å montere det bærbare bordtennis-settet. Du trekker ut nettet med trekkspillmanøver og fester det på hver side av bordet. Når matchen er over og vinneren er kåret, fjerner du stolpene fra bordkanten og nettet rulles sammen automatisk.

Les mer om produktet her.

10) Das Horn (249,-)

horn

Drikk som en viking! Med dette hornet, som kan henges rundt halsen, kan du innta den drikken du måtte ønske som en ekte viking!

Das Horn er designet i Brooklyn av BPA-fri plast og har en lekker kant av rustfritt stål. Hele 07 liter av favorittdrikken din får plass oppi. Dessuten følger det med et stativ i tilfelle du vil sette fra deg drikken din, og en nakkerem dersom du heller vil henge den rundt halsen.

Les mer om hornet her.

11) Watermelon Keg (229,-)

keg

Nå kan du lage festens kuleste drikkebeholder!

Slik gjør du det: Hul ut en vannmelon, monter tappekranen Watermelon Keg, fyll på med valgfritt drikke, og voilà – kaggefesten kan begynne! Fungerer også på gresskar.

Synes du det er kjedelig med hverdag? Fyll vannmelonen med lettmelk, og gjør livet til en fest!

Les mer om produktet her!

12) Sjakk for voksne (199,-)

sjakk

Et eksklusivt sjakkspill der hver brikke består av et snapseglass som skal tømmes når det blir slått ut!

Det finnes to måter å spille drinksjakk på:

Les mer om produktet og de ulike måtene å spille på her!

Fortsatt ikke lei av dingser? Les:

Syv geniale dingser alle menn drømmer å eie