- Kommersiell markedsføring -

Det er ferietid og mange drar på hytta. Etter få dager kommer man på alle mulige småting som ville gjort turen litt mer avslappende.

Dingsetips har gjort jobben og skrevet huskelisten. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille! Bestill produktene på hytta nå – få en fortreffelig tur neste gang!

PS: Fri frakt dersom du bestiller for mer enn 499 kroner.

The Scrubba Bærbar Vaskemaskin

Nå behøver du ikke lenger drasse med deg vaskemaskinen på ferien! Denne vanntette posen inneholder et mykt vaskebrett. Legg i klær, vann og vaskemiddel. Skrubb et par minutter. Rent!

The Scrubba har vaskemaskinens rengjørende funksjoner, men er langt mindre klumpete. I den vanntette posen er det en fleksibel, riflet plate, akkurat som et gammeldags vaskebrett! Hell i vann, vaskemiddel og klærne dine. Deretter er det bare å lukke posen og skrubbe. Hell ut det skitne vannet og fyll på med rent. Ferdig!

vaskemaskinen

Les mer om eller bestill den bærbare vaskemaskinen her.

Zap-It

Bli stukket av mygg, klikk noen ganger på myggstikket, kjenn hvordan det slutter å klø. Overlev nok en vår/sommer!

Zap-It hjelper ikke mot selve myggen (vi har i alle fall ikke greid å få tak i noen å prøve på), men mot myggstikkene! For å lindre myggstikk: Plasser Zap-It mot stikket, gjerne når det er så ferskt som mulig, og klikk i vei. Kjenn det lille, lille støtet – og hvordan det slutter å klø!

zap

Les mer om eller bestill produktet her.

Engangsgrillen Eco Grill (3 for 2)

Vi har engangsgrillen som blir varm på et blunk, holder sterk varme under hele utflukten, og som du bare kan overlate til naturen når du er ferdig.

Eco Grill blir merkbart varmere enn vanlige engangsgriller og holder også lenger på varmen, men er akkurat like enkel å bruke. Den er fremstilt av or og er derfor enkelt nedbrytbar i naturen. Du overlater den rett og slett til økosystemet når den har sluknet og det er på tide å sette punktum for utflukten.

grillECO

Les mer om eller bestill grillen her.

Grilliput

Verdens smidigste grill! Slått sammen ser den ut som et rør og måler kun 28 x 2,2 cm. Enkel å montere, demontere og rengjøre!

Sett opp grillen raskt og grill litt her, grill litt der. Når du er ferdig, skraper du vekk grillrestene med den smarte renseåpningen og slår sammen Grilliput.

Grilliput er lagd av rustfritt stål og kan utmerket vaskes i maskin når du er er kommet hjem!

grilli

Les mer om eller bestill grillen her.

 

BioLite CampStove

Supersmart stormkjøkken som 1) bruker det du finner i naturen, som brensel, 2) fyrer effektivt og miljøvennlig og 3) lader smarttelefonen!

Endelig et stormkjøkken som ikke krever at du drasser med deg rødsprit eller annet brennstoff. BioLite CampStove bruker bare kvister og greiner som du finner i naturen, og bruker dem effektivt. Takket være de innebygde viftene får du en jevn og effektiv flamme som koker opp en liter vann på under fem minutter. BioLite CampStove produserer dessuten flammer uten røyk, og det skåner både miljøet og øynene dine.

biolite

Les mer om eller bestill BioLite Campstove her.

Brekkstangøksa Vipukirves

En øks av genial, patentert finsk design. Vipukirves Brekkstangøks utnytter fysikkens lover til å forme vedkubben allerede i hugget, og er tryggere å bruke enn tradisjonelle økser. En ønskedrøm av en øks – en øksedrøm.

Takket være utformingen og fysikkens lover vrir øksa seg en smule når den slår ned i treet, og det gjør at den automatisk former vedkubber allerede fra de første øksehoggene. Fordelene er mange: Du kan bruke et hvilket som helst underlag siden øksa aldri går helt gjennom, bladet setter seg ikke fast, og du trenger ikke hogge like hardt.

øks1

Les mer om eller bestill øksen her.

Mingle Grilltang à la Solsiden

Grilltangen med innebygd termometer gjør for matlagingen det den sveitsiske foldekniven gjorde for friluftsmennesker.

Den fine finessen med grilltangen Mingle er at den har termometer som stikkes inn i kjøttet samtidig som du griper tak i det. Temperaturen vises på displayet på håndtaket – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har valgt for én av sju forhåndsinnstilte kjøttyper eller oppgitt selv. Hvis kjøttet er ferdig, får du et muntert *pip* fra tangen.

grilltangen

Les mer om eller bestill grilltangen her.

Stirr – Automatisk visp

På hytta vil du heller drikke vin enn å røre i sausen. Med denne automatiske vispen kan du gjøre begge deler.

Still din nye kjøkkenvenn i pannen, så står den der og rører i tre ulike regulerbare hastigheter. Ingenting blir brent!

Uansett om du lager den gode sausen, bruner løken, woker bambus eller hva det kan være, så er det alltid noe mer fornuftig å drive med enn å stå der som en dust og røre med en visp. Men ta det med ro, Stirr Automatisk visp tar seg av den saken.

visp

Les mer om eller bestill produktet her.

BoxInBag Kjølebag for pappvin

Du vil vel kunne drikke eller servere pappvin på steder der det ikke er kjøleskap?

Spesielt hvis vi snakker om rosé eller hvitt, at den skal være kald? Og vinen skal vel ikke behøve å skvalpe rundt i en vanlig elendig kjøleveske? Nei, unn deg en ordentlig kjølebag til vinen din. Unn deg posen i esken i posen.

pappvin

Les mer om den smarte kjølebagen her.

SelkBag

Dette er en sovepose som er en overall som ikke bare til å sove i!

Nå er soveposerevolusjonen her. Plutselig er du fri! I soveposeoverallen bestemmer du, og ikke soveposen, hvordan du skal ligge! Du er varm, komfortabel og trygg, men samtidig kan du gjøre alle de tingene du ikke kan gjøre i en pose: Lese, spise, spille kort, klemme noen, gå og tisse, kikke ut gjennom teltet, legge en kubbe på bålet osv.

SelkBag har komforttemperatur: +9 °C, ekstremtemperatur på -9 °C og nedre grense: +4 °C. Den tåler håndvask og tørking i trommel (Maks. 30 grader).

selk

Les mer om eller bestill SelkBag her.

 

NiteCore Tiny Monster TM26

Den villeste lommelykten, so mer perfekt dersom du mister eller ikke har strøm på hytta.

Med sine 3 800 lumen (lumen er en måleenhet for lysstrøm) tilsvarer TM26 om lag tre fjernlys på en bil. Lommelykten består av fire ulike lysdioder og kan lyse på fem ulike nivåer. På laveste nivå lyser lykten i inntil 1 000 timer, men på det monstrøse femte nivået skal du være glad dersom et fulladet batteri holder én time.

På lykten sitter det en lekker OLED-skjerm som under bruk forsyner deg med viktig informasjon, som gjenværende batteritid, aktuell effekt, lyktens temperatur med mer. I tillegg til å være en grusomt sterk lommelykt og kunne lyse over 415 meter, har den en rekke frekke egenskaper som støtbeskyttelse, overopphetingsbeskyttelse samt evnen til å holde seg lysende ned til to meter under vannoverflaten.

lommelykt

Les mer om eller bestill lommelykten her.