- Kommersiell markedsføring -

Dingsetips gir deg de feteste tingene du kan ha i hagen i sommer.

Endelig er den kjipe, kalde og mørke tiden over, og de fleste av oss setter pris på mer lys og varme!

Under har vi funnet frem de kuleste tingene du kan ha i hagen, enten det er sol eller regn. Felles for dem alle er at de gjør utetiden morsommere og mer behagelig!

1) Bærbar hengekøye

Sommersofterens drøm.

Hengekøye med stativ for late dager! Tar mindre enn 1 minutt å slå opp eller ned. Pakk den ned i den medfølgende bærevesken og ta den med deg dit du vil!

Hele konstruksjonen veier mindre enn 10 kilo, så du frakter lett hengekøya di inkl. stativ til utvalgt softested i den medfølgende bærevesken. Du slår opp (eller ned) hengekøya på mindre enn et minutt.

hengekøye

Hengekøye med stativ for late dager!

Les mer om eller bestill hengekøyen her.

2) Slackline

Slackline er det perfekte hjelpemidlet for balansetrening!

Fest Slackline mellom to trær, deretter er det bare å hoppe opp og forsøke å begynne å balansere. Vanskelig i begynnelsen, men desto morsommere når du har lært deg hvordan man gjør.

Linen er ikke til Houdini og gutta, men for oss helt vanlige amatører. Du fester den mellom eksempelvis to trær, og så er det bare å hoppe opp og begynne å balansere. Du vil få merke at det er langt vanskeligere å dominere en line enn å gå på en strek på bakken. Så har du det som kreves?

slackline

Slackline er det perfekte hjelpemidlet for balansetrening!

Les mer om eller bestill produktet her.

3) Volkswagen Telt (vanntett)

Garantert festivalens, hagens eller campingplassens festligste telt! Offisielt lisensiert fra Volkswagen i full Folkevognbuss-størrelse. Rommer fire voksne.

Dette teltet er designet etter den ultimate hippiebilen: Folkevognbussen. Det var nettopp en sånn man kjørte i til Woodstock eller den første Glastonburyfestivalen. Og tenk hvilken suksess det ville bli som festivaltelt om sommeren dersom du hadde et sånt å sove i!

Volkswagen Telt har plass til fire normalt store liggende mennesker, men har også en finesse som mangler i mange familietelt: du kan stå oppreist inne i.

* Vanntett yttertelt som tåler vannsøyle på 3000 mm på taket og 1000 mm på sidene. Innerteltet har myggnett i døren for å holde kryp ute. To separate rom med glidelås mellom.

volks

Les mer om eller bestill produktet her.

4) Volkswagen leketelt for barn

Den yngre og langt billigere versjonen av teltet over. Tar under 2 minutter å sette opp og fungerer like bra innendørs som utendørs. Offisielt lisensiert leketelt fra Volkswagen.

Å sette opp teltet er en lek, og tar under 2 minutter. Fell bare opp den lille «reservehjulet», stikk inn fire pinner og – voila – opp til tre små krabater har fått en ny favorittplass til å hvile, leke eller fortelle hemmeligheter. Velg mellom rosa for gutter og blå for jenter, eller hvordan det nå er for tiden…

Dessuten: Barn, de er akkurat som små hippier. Fargeglade, utagerende og barføtte. Så klart de skal ha en folkevognbuss, den ultimate hippie-bilen.

leketelt

Leketelt i form av en Volkswagen buss.

Les mer om eller bestill teltet her.

5) LED-krakk (solcellelader kan kjøpes som ekstrautstyr)

Lysende krakk med 16 farger, 5 ulike lysprogrammer, værbestandig og med oppladbart batteri. Hele herligheten kontrolleres med en fjernkontroll.

Om dagen er den en ganske hverdagslig kubeformet krakk (eller taburett, eller avlastningsbord om du vil), men når mørket faller på, viser krakken sin funky side og blir kongen av discostoler. Den kjører 16 ulike fargekombinasjoner av LED-lamper!

Dessuten har krakken den gode evnen at den er værbestandig, så det blir vanskelig å slå utendørsfestene dine. I hvert fall når det gjelder lysende fargeglade kuber.

ledkrakk

Hva sier du til en lysende krakk på sene sommerkvelder?

Les mer om eller bestill produktet her.

6) Ekspanderende vannslange (bestselger!)

Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang.  Når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke.

Den ekspanderende vannslangen er laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke. Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være!

hageslangestor

Vannslanger er vanligvis nokså uhåndterlige. Men ikke denne. Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang, og når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke!

Les mer eller bestill vannslangen her.

7) Garden Igloo (kan stå ute alle årstider)

Sitt ute vår, sommer og høst! Kul igloo på 10 m2 som står støtt i alle værtyper, med god luftgjennomstrømning, jevn temperatur, og som er lett å montere på et hvilket som helst underlag.

Du trenger ikke søke om dyre byggeløyver eller hente frem femtielleve verktøy til monteringen heller. Du bygger bare sammen Garden Igloo – uten verktøy – på plenen, plattingen, steinhellene, ja, på det underlaget du vil. Vel oppe står den stabilt og fanger alle solens stråler, slik at du kan nyte livet og forlenge utendørssesongen skikkelig.

Igloen har to års garanti. dersom du bestiller nå får du med skyggeduken, som vanligvis koster 3000 kroner.

iglo

Du må regne med at naboene vil kaste lengselsfulle blikk over gjerdet, for i tillegg til den fantastiske funksjonen har igloen også en fantastisk fin utforming!

Les mer eller bestill produktet her.

8) Vepseskremselet Waspinator

Drep ikke veps med vepsefeller – skrem dem bort i stedet! Vepseskremselet Waspinator ser ut som et vepsebol og utnytter vepsens territoriale egenskaper for å holde dem borte. Ingen gift, ikke noe søl, og ingen døde!

Fyll Waspinator med plastposer for å få rett fasong, og heng den opp på uteplassen. Vips, så er vepsen borte! Vepseskremselet er nemlig spesiallaget for å se ut som et vepsebol, og vepser er ganske nøye på hvem som får lov til å oppholde seg hvor. Eller som det heter på forskerspråket: De er territoriale.

Dermed slipper du bruk av vepsefeller som dreper vepsen (døde veps avgir faktisk feromoner som får andre veps til å komme til unnsetning), og rengjøring av brukte feller, og kan i stedet leve i pakt med naturen. Perfekt!

veps

Bzzzz … bzzzz … bzzzz … ganske irriterende, ikke sant? Vepseskremselet Waspinator løser problemet – på pasifistisk vis.

Les mer om eller bestill produktet her.

9) Mingle Grilltang à la Solsiden

Grilltangen med innebygd termometer gjør for matlagingen det den sveitsiske foldekniven gjorde for friluftsmennesker.

Den fine finessen med grilltangen Mingle er at den har termometer som stikkes inn i kjøttet samtidig som du griper tak i det. Temperaturen vises på displayet på håndtaket – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har valgt for én av sju forhåndsinnstilte kjøttyper eller oppgitt selv. Hvis kjøttet er ferdig, får du et muntert *pip* fra tangen.

grill

Dette er ikke noe hvilket som helst grillredskap. Dette er grilltangen for deg som virkelig elsker å grille.

Les mer om eller bestill grilltangen her.

10) Donut badering

En stor og fet smultring blir fort nokså kladdete når man bader med den. Bruk denne oppblåsbare varianten i stedet.

Dette er en stor oppblåsbar badering i form av en frityrstekt smultring – komplett med bitemerke. Passer i badebasseng eller på stranden.

Den flyter kjempefint, men du må selv ordne med noe å bite i.

donut

Morsom badering som garantert vekker oppsikt.

Les mer om eller bestill produktet her.

11) Kjølebrønnen Cool-Well

Miljøvennlig, praktisk og fantastisk! Grav en grop i plenen, fyll Cool-Well med drikke, senk den ned, og la bakken kjøle ned drikkevarene. Perfekt til hytta og kos i hagen! Brønnen rommer 24 bokser og en vinflaske.

Alt som skal til er å grave et hull til Cool-Well og fylle den med drikkevarer som så blir kjølt ned av den lavere temperaturen i bakken. Dermed har du alltid kald drikke tilgjengelig uten å trenge strøm eller måtte gå i skytteltrafikk mellom kjøkkenet og hagen! Miljøvennlig, praktisk og fantastisk!

brønn

Les mer om eller bestill produktet her,