- Kommersiell markedsføring -

Trist og grå? Ikke om du legger forholdene til rette for det motsatte.

Vi elsker høsten og den stadige lanseringen av nye, kule og nyttige produkter. Og siden det ryktes om at november er så trist og grå, tenkte vi at vi skulle tipse deg om 8 dingser som gjør måneden både morsommere og bedre.

Dette bør du skaffe deg nå.

 

1. Balansebrett

 

abilica-balance-board

 

Et balansebrett- helt klart. Det forebygger aldersrelaterte skader og styrker ankler, legger, knær, sete, bryst og lår.

Var vi ikke nede i 5 minutter trening hver dag? Da trenger du ikke lenger betale tusenvis av kroner til en PT. Morsomt er det og.

Her finner du balansebrettet                 Her kan du se videoer m/øvelser

 

2. EggMaster

 

eggmaster1_900

 

Kakk to egg i en beholder, sett ned en pinne og gå i dusjen. Etter kun 7 minutter har du en deilig omelettrull klar til frokost. Vask deg en tomat, skjenk deg et glass juice, lukk øynene og drøm deg tilbake til sommeren på de greske øyer. Kanskje du tom. innser at du må booke en Sydentur i vinter

Her kan du sikre deg Eggmaster 

 

3. Jakten på en propell

 

Propell vekkerklokke

 

Det er bare en ting som gjelder når vekkerklokken ringer, og det er å komme seg opp av sengen. For enten du har sovet få eller nok timer så må du på jobben uansett, og det blir bare verre om du kommer for sent.

Begynner du dagen med å jage en propell, og vi love deg en morsommere start på dagen.

Her finner du propellvekkerklokken

 

4. Isstjerne

 

islykter-til-advent

 

Glemt å kjøpe fakler til festen? Ikke noe problem. Bare putt «isstjernen» i fryseren et par ganger, og du har verdens flotteste inngangsparti, som i tillegg varer lengre og er mer miljøvennlig.

Her kan du sikre deg isstjernen

 

 

5. Skjortefutteral

 

Skjortefutteral

 

Verdens beste løsning for deg som er avhengige av strøkne skjorter, når du er ute på reise. Vi mener dette gjør det unødvendig å ha med koffert, for med en tykkelse på 7 cm kan du heretter bare legge skjorta i PC-vesken, og nøye deg med å «travel light». Har du ikke skaffet deg denne ennå bør du gjøre det nå.

Her finner du den

 

6. Fuglebrett

 

fuglehus

Fuglebrett eller fuglehus – det er på tide å tenke på småfuglene. Frost og snø gjør det som kjent vanskelig for fuglene å finne mat, og i tillegg er det utrolig koselig når pipippene leker utenfor vinduet.

Vi synes denne varianten som bare suges fast på vinduet er kjempefin, også får man tatt fuglene skikkelig i øyesyn også.

Klikk den hjem her

 

 

7.  Kulere middag

 

morsomme tallerkener

 

Spis middag av noen kulere tallerkener heretter, som for eksempel disse over. De finnes i mange morsomme varianter du kan en kikk på alle de forskjellige variantene her. En litt mer humoristisk hverdag gjør livet straks litt bedre.

 

 

8. Bærbar bordtennis

 

bordtenis
Om sommeren kan du bruke dette på hagebordet ute, mens nå om vinteren spiller vi på spisebordet etter middag. Bordtennis er morsomt og en aktivitet hele familien kan samles om, for ikke å snakke om at det faktisk er trim også.

Her finner du bordtennis-spillet.

 

 

9. «Something new»

 

juleinterior
Pynt opp i heimen med noe nytt, og gjerne noe litt julete. Det er lov å snikstarte julefeiringen med noen røde puter, en kakeboks eller noe annet moro som minner oss på den fine tiden vi har i vente.

Her kan du få innredningstips

Her kan du sikre deg verdens kuleste kakeboks

 

 

10. Book en juletur

 

Artikkelbildet
Enten det er Wien, Berlin eller København som lommeboken tillater, så setter det en ekstra spiss på førjulstiden om du booker inn en juletur for hyggens skyld. Det trenger heller ikke bli så dyrt, for du må jo ikke shoppe deg blakk. Spis, kos deg, kikk i vinduer, kjøp en presang eller to til deg selv og nyt stemningen.

Her kan du lese om Tysklands julemarked

Her kan du lese om julemarked i Berlin

Her kan du lese om vakre Wien