- Kommersiell markedsføring -

…men som vil gjøre livet enklere.

Minikjøleskap

Et bevis på at geniale løsninger kan komme i små størrelser. Enten du skal se fotball, ha kompiser på besøk eller at din kollega konstant spiser opp matpakken din som ligger i felleskjøleskapet. Minikjøleskapet kan være løsningen!

mini

Sjekk hvilken farge du liker best

Gjør som Sheldon Cooper

Er du en fan av serien Big Bang Theory så har du garantert sett og kanskje ønsket deg klesbretteren til Sheldon. Når hovedpersonen står på vaskerommet og diskuterer med Penny, klarer han samtidig å få til brettekanter på alle yndlings T-skjorter. Nå kan du også imponere med dine brette skills ved hjelp av denne!

brettklær

Ett brett til høyre, ett brett til venstre og ett brett fra undersiden – så er det gjort!  Her finner du klesbretteren og video av Sheldon & Penny.

CoolStuff har et enormt utvalg av gadgets som kan hjelpe deg med å gjøre livet enklere.

Sjekk topplisten her

Elektronisk Slipshenger

Lei rot i skapet? Her er redningen for alle menn!

slips

Supersmooth elektronisk slipshenger som rommer 30 slips. Med et enkelt knappetrykk roterer du slipsene dine, og innebygd belysning gjør at du alltid finner riktig slips!Kanskje du får en følelse av å være Harvey Spector?

Se video av denne slipshengeren og bli overbevist på at dette er noe du trenger i skapet!

Overlevelsesredskapet

c8a779222d283542f63a5826aed8e655

Er ikke mangel på dame problemet, men heller det motsatte? I så fall, sjekk ut dette enkle overlevelsesredskapet. Og nei, det er ikke en bok selv om det kanskje ser sånn ut! Denne passer for begge kjønn.

Finn ut hvordan du overlever et forhold her.

 

Paraply for par

Er du glad i å være i nærheten av kjæresten kan denne paraplyen gjøre det ekstra koselig på regnværsdager. Nok plass til to, uten at dere blir klemt sammen som siamesiske tvillinger. Høsten kan komme!

iStock_000039135342_Small

 Les mer om Duobrella her

Søk ordet «kjærlighet» og du vil finne mange kule produkter som kan sprite opp forholdet. Hva med kjærlighetspiller eller kanskje 52 skrapekort med romantiske oppgaver?

Er du litt mer kinky har du også noe som passer for deg

Når du trenger litt kos

h19-060_3

En koserobot høres kanskje spesielt ut, men denne lille saken er helt uskyldig. Hvordan den gjør livet enklere? Vel, alle kan trenge litt kos nå og da. Koseroboten settes på ryggen og beveger seg sakte fram og tilbake over ryggen og nakken din mens hjulene masserer og en roterende kiler stryker deg. Et must have for deg som savner litt kos!

Hils på den lille saken her.

Underholdningen i hånden

pro2Har du bedt kompiser over på en fest, men med mobilen i hånden går ikke samtalene så lett som før?

Å la telefonen gå på rundgang for å vise den ene videoen der du kaster deg ut i vannet eller der du råkjører motorsykkelen er i og for seg greit det, men hva om du kunne vise det på en bedre måte?

Vis frem videosnutter, filmer og bilder fra smarttelefonen, ved hjelp av en projektor!Dette blir underholdning du ikke har sett maken til.Og det koster ikke skjorta! La oss presentere DIY-projektoren!

Jules Winnfields lommebok

Lommebok i 100 % skinn som er en kopi av Jules Winnfields (Samuel L. Jackson) lommebok fra filmen Pulp Fiction!

Selve grunnlaget for å være en kul fyr er å ha en kul lommebok! Og når det gjelder kulhet, så er det ingen som slår Samuel L Jackson i «Pulp Fiction». Lommeboken er ikke bare kul å ha, men den er også praktisk, samt i 100 % skinn. Vet du hva det betyr? At den kommer til å være kul i årevis.

Her finner du lommeboken

Sunn mat som lager seg selv

damp

Hverdagen kan fort bli enklere om vi slipper å tilbringe alt for mye tid på kjøkkenet. Vi ønsker likevel å kunne spise godt og sunt.

Steam Roaster er en matform som kan hjelpe deg med å tilberede deilig og næringfull mat. Denne superpraktiske formen sparer deg for både tid og oppvask.

Du er nødt om å lese om denne geniale dingsen som kan gjøre livet enklere og maten sunnere.

Bli din egen vær-ekspert

værs

Det har vist seg at vi ikke alltid kan stole på værmeldingen eller værgudene. Den ene dagen skal det være sol, men blir regn, mens andre dagen med regn blir det sol. Umulig å planlegge noe som helst.

For å unngå slike situasjoner har noen tenkt litt og utviklet en WiFi værstasjon!

Les også om den geniale vannslangen du bør ha her!

Sjekk ut alle nyheter på CoolStuff.no