- Kommersiell markedsføring -

Vi har samlet 10 smarte ting som gjør livet mye enklere, og som vil spare deg mye tid i hverdagen!

1.Toweltwister

Istedenfor å snurre håret inn i vanlig håndkle, som medfører at håndkleet kan skade håret, kan du slippe alt dette med toweltwister.

Du bare snurrer håret inn i superabsorberende mikrofiberhåndkle med en lang lomme som enkel festes på hodet! Velg mellom tre farger; rosa, blå og lilla. Towel Twister gjør det mye enklere å føne håret, og det går raskere fordi håndkleet absorberer vann tilsvarende 7 ganger sin egen vekt!

Perfekt gave å gi bort til alle aldre.

Bestill den her.

2.Magnogrip armbånd

Enten om du er handyman eller handywoman gjør denne dingsen mye enklere for deg når du skal spikre veggen. Nå kan du slippe å putte spikrene i munnen, lommen eller på stigen og risikere å miste dem. Med Magnostrip armbånd har du spikrene på håndleddet til alle tider! De faller ikke av, og gjør jobben din så mye enklere.

Bestill den her.

3.Kitchpro hamburgerpresse

Lag den perfekte hamburgeren med hamburgerpresseren fra Kitchpro!

Du slipper å tenke på at hamburgeren er missformet eller ikke ser ut som en ordentlig, amerikansk burger. Du kan også putte inn litt påfyll som bacon og løk hvis du vil.

Dette er alt du trenger å gjøre:
1. Form bunnen med hamburgerpressen.
2. Fyll burgeren med valgfritt fyll.
3. Forsegle den, og trykk sammen. Ferdig!

Bestill den her.

4. Sushibazooka

Lag hjemmelaget sushi som en japaner! Denne Sushibazooka-en gjør jobben mye enklere for deg og gir deg en perfekt form på dine makibiter. Å gå til en sushirestaurant kan bli ganske dyrt i lengden, så hvorfor ikke bare lage de hjemme? Det er rimeligere, og ingenting er som hjemmelaget.

Med Sushibazooka putter du inn risen og det påfyllet du skal ha – plutselig bare skyter du ut en perfekt formet rull, som du deretter bare pakker inn i sjøgress.

Bestill den her.

5.Marinadesprøyte

Få deilig, marinert kjøtt fra utsiden – men også fra innsiden! Marinesprøyten gjør nettopp kjøttet ditt mer smakfull når du stikker den inn i kjøttet og klemmer til. Husk at innsiden av maten er like viktig som utsiden!

Bestill den her.

6.Negletørker

Alle jenters drøm er et ordentlig blåseinstrument som kan tørke neglenakken på 1-2-3! Og hva er vel søtere enn en liten apekatt som nettopp gjør dette? Putt fingeren på bananplaten, sitt stille og la apekatten gjøre jobben sin. Aldri mer stygg neglelakk.

Bestill den her.

7.Mobilholder

Det er farlig å lete rundt etter mobilen mens du kjører, samt å holde mobilen i den ene hånda når du skal bruke GPS-funksjonen. GripGo Mobilholder er løsningen. Du fester mobilen på en sugekopp på innsiden av frontruten og har en regulerbar festeanordning. Det betyr at du kan regulere og vri på telefonen din som du vil.

Bestill den her.

8. Kjølekruset

Hold drikken din kald lenge med dette kjølekruset! Å putte isbiter i glasset fører til at isbitene smelter relativt fort, mens med dette ølkruset kan du altså regne med at kruset holder drikken din kald i ca. to timer før effekten begynner å avta.

Husk: Kruset skal settes opp ned i fryseren.

Bestill den her.

9. Grønnsakskutter

Veggie Chopper er ypperlig for dippsnacks og salat. Alt du trenger å gjøre er å trykke, og den skjærer perfekte terninger og staver. Hjemmelaget snacks blir vi aldri lei av, og med Veggie Chopper gjør du opplevelsen bedre med geometrisk perfekte staver og terninger.

Bestill den her.

10.Potetgull-pinsett

Å få klissete, potetgullfingre kan være ekkelt og uhygienisk. Det kan også medføre at du skitner til klærne, sofaen – eler alt som er i nærheten av dine fete potetgullfingre. Potetgull-pinsett er redningen! Det beste av alt; den fungerer også som en poseklemme!

Bestill den her.