- Kommersiell markedsføring -

Du kan spare mange penger på å kjøpe julegaven to måneder før jul! Her er våre tips til 10 julegavekupp du kan gjøre allerede nå.

Det skal ikke undervurderes hvor deilig det er å ha alle julegavene i boks når julestria starter!

NB! Disse tilbudene er av begrenset varighet og lager! (Denne saken er fra 24.oktober)

 

 

 

xbox_one_500gb_fifa_16-34026011-frntl

Xbox One med FIFA 16 til 2999 kroner

Perfekt gave til den som liker å spille er denne pakken med Xbox One og FIFA 16 til superpris akkurat nå. Rimeligste pris vi finner ellers i Norge er 2 995 kroner, men da uten FIFA 16 (som rimeligste pris er 544 kroner i Norge nå). Den som får gaven får også med 1 måned med EA Access, som gir gratis tilgang til alle gamle spill fra Electronic Arts – spill for både store og små. Det vil si at med denne pakken er det sikret underholdning absolutt hele jula! Dette er et superkupp!

Sjekk den her

46e95a8190412e2fe1a323d2617d05eb

Mighty Mug Go til halv pris

Denne koppen for varm (og forsåvidt kald) drikke er som så mange andre av typen en kopp du kan ha med deg over alt. Rommer en halv liter med drikke, og passer derfor også for langtur. Den har en lekkasjesikker topp. Det som likevel er det perfekte med denne er at den er veltesikker. Hvis du setter den på bordet eller ved siden av maskinen så får du faktisk ikke veltet den over keyboardet ditt. Og har du gjort det en gang trenger du kanskje ikke ny kopp, men ny datamaskin. Denne uken er den på halv pris til kun 149,50 – og dermed er dette en smart gave til onkler, tanker, naboer, brødre, søstre eller han litt klumsete postmannen.

Her finner du koppen

777396_3

Stjernekikkert med tusen kroner avslag

Klassikerbutikken Hobbex har superpriser på stjernekikkerter. Dette er en super gave til mange store og små, og her i Norge er vi velsignet med mange lange mørke kvelder som gjør det å kikke på stjernene til en super ting å drive med. Prisene er normalt 1895 og 699 kroner, men du får dem nå for 899 og 399kr. Mye penger å spare altså!

Her finner du kikkertene

775826_1_xnm

PC/MAC Trillebag til superpris

Det er ikke bare-bare å dra med seg alle de «bærbare» datamaskinene rundt. Spesielt ikke når man skal ha med ladere til både nettbrett, telefon og datamaskin sammen med andre viktige ting som tannbørster eller annet. Denne trillebaggen til datamaskin passer som perfekt gave til svært mange. Prisen er nå 337 kroner, nedsatt fra 613 kroner. Du finner også praktiske julegavekupp hos Bokkilden med tøfler og mye annet smart til over halv pris. Sjekk her.

Her finner du den

dale-of-norway-st-moritz-kids-raspberry-black-offwhite

Dale of Norway St.Moritz til barn til 500kr!

En skikkelig god ullgenser for barn, inspirert av VM-genseren til St.Moritz. Denne har en normal utsalgspris på 1 249 kroner, men du får den nå for 500kr. Vær rask om du skal ha tak i riktig størrelse! Den er laget med Dale of Norways innovative «Comfort»-teknikk, hvor et dobbelt lag av myk Merino-ull er strikket sammen med en fleksibel tråd. PS! Det er også 25 prosent rabatt på superundertøy til barn hos Polarn O Pyret, sjekk tilbudet her.

Her finner du genseren

Den-store-boken-med-eventyr_productimage

Den store boken med eventyr til 200kr

Normalprisen for denne praktboken er 349 kroner, men nå får du den for 200kr. Her er eventyrene fra Asbjørnsen & Moe, H.C. Andersen, Brødrene Grimm og Tusen og en natt.Med mange tegninger. Super bok for alle barnefamilier!

Her finner du boken

stiga-snowracer-curve-pro-bla

Snowracer med 44 prosent rabatt

Dette er fortsatt like kult, og det er ikke ett barn i hele verden som har prøvd en snowracer som ikke synes det er noe av det morsomste man kan gjøre på snø. Superrabatten fås nå, og dette er en virkelig fin julegave!

Her finner du snowracere i alle farger

10-422-h_5

Skoene for gamle bein med 22 prosent rabatt

Nordic Grip Safe Walker er de perfekte skoene for litt mer ustø bein på glatt underlag i den norske vinteren. Er nå på 22 prosent rabatt.

Sjekk her

02

Alv vase fra Wik & Walsøe med 200kr avslag

Disse mektig populære vasene er sjeldent på tilbud. Nå kan du gjøre et superkupp med 200kr avslag på det store designsalget til Scandinavian Design Center. Også 20 prosent på tallerkener. Vær rask om du skal få utbytte av disse kuppene.

Sjekk her

v43_Ljusveckor_Header_no

Lys til 20 prosent

Du kan få 20 prosent avslag fra den nye favorittbutikken: Lagerhaus, nå på nett. Supert til de fleste.

Sjekk utvalget her

Gaven til den som har alt? Dette er vår favoritt!