- Kommersiell markedsføring -

Mat, ja det du lager på kjøkkenet minst tre ganger hver dag – året rundt. Enkelte sverger til matkasser mens andre ønsker å handle inn alt selv for deretter å kokkelere i timesvis.

Vel, vi har funnet produktene som passer like godt for nybegynneren som den erfarne hobbykokken. Felles for dem alle er at de gjør jobben lettere og maten mer spennende. Du kan med andre ord briljere!

Og husk: Dersom du bestiller for mer enn 499 kroner, er det fri frakt!

Her kommer listen med våre favorittprodukter:

1) Sansaire Sous Vide-Maskin (1999,-)

Sousvide

Sous vide, en geniale oppfinnelse til alle som vil briljere på kjøkkenet. Resultatet blir alltid perfekt!

Nesten 2000 kroner for en kjøkkenmaskin! Dyrt, tenker du kanskje. Vel, det er det faktisk ikke, sammenlignet med andre Sous vide-maskiner, som raskt koster det dobbelte.

Javel, jeg er overtalt til å punge ut. Men hva er egentlig poenget med denne maskinen? spør du.

Det korte svaret: Du lager mat som på en restaurant.

Det lange, som også forklarer bruksmåten: Jo, Sous vide betyr ”under vakuum” på fransk og går ut på nettopp det: Vakuumpakket kjøtt legges i varmt vann som deretter sirkuleres lett. Du kan også tilberede fisk, egg og grønnsaker på denne måten.

Tidligere var man avhengig av en stor og dyr maskin for å kunne lage sous vide. Med Sansaire trenger du bare en stikkontakt og en kasserolle. Sett i støpselet, plasser Sansaire i den vannfylte kasserollen, og still inn riktig temperatur ved hjelp av hjulet på toppen. Til å vakuumpakke maten selv trenger du bare en plastpose som kan lukkes

Se bilder, les fakta og kjøp Sous vide-Maskinen her.

Evt kan du halvere prisen og kjøpe en enklere varient her: KitchPro Sous vide Slow Cooker.

2) Minikjøleskap (599,-)

minikjøleskap

Minikjøleskapet er perfekt til å plugge inn i bilen, på båten, på hytta – eller kanskje plassere på skrivebordet eller nattbordet?

Du blir kanskje ikke en bedre kokk av å kjøpe deg et minikjøleskap, men fy fader så kult det er! I tillegg har det lille kjøleskapet en rekke egenskaper som vil imponere den mest kresne gjest.

La oss foreksempel si at du skal kokkelere utendørs på biltur eller grille på båten. Maten er under kontroll, men hva med drikkevarene?

Med dette kjøleskapet, som rommer en sekspakning med 0,33-liters bokser, er du alltid sikret kald drikke. En bonus, forekspempel om du skal holde bakst varm, er at kjøleskapet enkelt kan gjøres om til et varmeskap.

Minikjøleskapet passer også perfekt i stuen eller soverrommet. Det kan stå påskrudd 24 timer i døgnet og sparer deg for mange unødvendige «treningsturer» fra sofaen til kjøleskapet under fotballkampen fredag kveld.

Se bilder, les fakta og kjøp minikjøleskapet her.

3)Marinadesprøyte (179,-)

marinadesprøyte

Den ser ut som et sykt torturredskap, men er en superpraktisk marinadesprøyte! Fyll med din favorittmarinade, stikk den i kjøttet eller fuglen og klem til for et supersaftig og godt resultat!

Nei, dette er ikke et torturredskap! Dyrene som blir stukket av denne superpraktiske marinadesprøyten er nemlig døde.

Prinsippet er enkelt: Når du legger mat i marinade, så smaker overflaten som god mat, mens innsiden ofte er mer smakløs. Dersom du i stedet fyller dette monsteret med favorittmarinaden din, stikker den inn i svinefileten/kyllingen/det du ønsker og klemmer til, så vil også innsiden av maten smake fortreffelig.

Se bilder, les fakta og kjøp KitchPro Marinadesprøyte her.

4) Tallerkenvarmer (499,-)

tallerkenvarmer

Å spise godt handler ikke bare om god mat. En trestjerners opplevelse begynner og slutter med en bitte liten detalj: varme tallerkener.

Det er de små detaljene som teller! Hvor kjipt er det ikke å ha brukt hundrevis av kroner på digg mat hvis den blir kald. Det kan foreksempel være en sen gjest som gjør at spisingen starter litt senere enn planlagt.

Med denne tallerkenvarmeren kan du i stedet sørge for oppvarmet servise og holde maten varm til alle har satt seg og stearinlysene er tent.

Varmeslyngen er omgitt av et bomullstrekk og dermed brannsikker, og dessuten mer skånsom mot tallerkenene enn om du varmer dem i ovnen. Opptil 12 tallerkener kan varmes samtidig.

Se bilder, les fakta og kjøp KitchPro tallerkenvarmerher.

5) Skjæresikker Kjøkkenhanske (149,-)

skjæresikkerkjøkkenhanske

Hansken for deg som vil beholde fingrene under kuttingen.

For deg som vil beholde fem fingre på hver hånd!

Du skal få gjester på middag, dere blir mange mennesker og du drikker noen kalcde bjørnunger mens du lager mat og underholder gjestene. Plutselig silblør du fra den ene fingeren!

Eller ikke…

Med en skjæresikker kjøkkenhanske er du trygg!

Hanskens unike materiale gjør at slipper du å rive opp knokene og skjære deg på sakser og kniver. Kall den gjerne alle håndmodellers beste venn: Unngå uønsket kjøttmanikyr og- skaff deg en skjæresikker kjøkkenhanske!

Hansken passer både til venstre- og høyrehendte. Den er laget av av HPPE (High Performance Polyethylene), glassfiber og nylon for slitestyrke, fleksibilitet og komfort.

Se bilder, les fakta og kjøp hansken her.

6) Pizza Boss 3000 (149,-)

pizzakutter

Pizzakutteren som danker ut det meste annet: Pizza Boss 3000!

Sag deg store stykker!

En pizza må ikke bare bli spist, den må erobres. Med denne sirkelsagen vinner du stilfullt slaget hver gang (også en kul gave til en kompis med høyt pizzaforbruk).

Pizza Boss 3000 har ikke bare utseendet med seg, den er også en pizza-kutter med superskarp klinge, perfekt for å straffe pizzaen i passe store stykker til din sultne herskermunn. Nam!

Se bilder, les fakta og kjøp kutteren her.

7) Genial pizzamatte (199,-)

pizzamatte

Med denne pizzamatten får du like sprø bunn som på de beste pizzeriaene!

Pizzaen skal være sprøstekt!

Hjemmelaget pizza er koselig, men ofte blir stekeresultatet litt som så… Med denne matten får du like sprø bunn som på de beste pizzeriaene!

Deigete, fuktig eller litt tjukk og kjip bunn er historie med denne pizzamatten. Skjønner du hvorfor?

Derfor: Hele 983 små hull i matten sørger for at fuktigheten i pizzabunnen blir ledet ut, og dermed blir bunnen like sprø som de bunnene favorittrestauranten din baker.

Det fungerer omtrent som en pizzastein, muligens litt bedre.

Dessuten: Prøv å rulle sammen en pizzastein og putte den i skapet etter bruk!

Se bilder, les fakta og kjøp pizzamatten her.

8) KitchPro Helautomatisk Vinpumpe(295,-)

vinpumpe

God mat og drikke hører sammen!

Dette produktet er perfekt dersom du ikke har drukket opp hele den dyre vinen.

Sett vinpumpen på flasken, så suger den automatisk ut riktig mengde luft. Pumpen aktiveres igjen hvis det kommer inn ny luft. På den lille LED-skjermen kan du se hvilken temperatur vinen holder samt hvor mange dager den har vært i vakuumpumpens trygge favn.

Se bilder, les fakta og kjøp vinpumpen her.

9)Himmelsk god dram! (199,-)

bibel

Bedre med en dram i bibelen enn en bibel i drammen!

Middagen er spist, kaffen er skjenket og alle er klar for noe sterkt i glasset. Til alle gjestenes store sjokk plukker du frem salmeboken og setter den på bordet. Førstemann som åpner blir overrasket, i positiv forstand. Innholdet viser seg nemlig å være noe helt annet en søvndyssende bibelvers.

The Good Book ser ut som hvilken som helst religiøs bok, men inni skjuler det seg et utskåret hulrom med en lommelerke.

ADVARSEL! Denne boken kan meget gjerne lede deg inni fristelse (og sjansene er ganske små for at den skal frelse deg fra det onde). Men du får som sagt ha spriten din i fred!

Se bilder, les fakta og kjøp «bibelen» her.

10) Avslutning på kvelden: Partyspillet Shotrulett(179,-)

shottespill

Ruletten der alle vinner!

Du har spist, drukket og skravlet. Kvelden kan ikke toppes, tror mange – helt til du trekker frem partyspillet shotrulett!

Rundt om på spillebrettet finner du plass til shotglassene, som er merket med farge og nummer. I stedet for at du som i vanlig rulett, mister alt du har spart, ett veddemål om gangen, vil du her vinne en helaften, en slurk voksendrikke om gangen. Det eneste du trenger å bestemme er hva du vil ha i glasset.

Se bilder, les fakta og kjøp drikkespillet her.

 

Les også: Syv geniale dingser alle menn drømmer å eie