- Kommersiell markedsføring -

Vi er så klare for hage- og parkliv nå. Solfylte dager med senkede skuldre og en god bok. Lange kvelder ved grillen med venner og familien. Varme timer på stranda mens vi jobber med brunfargen. Aahh, det er ikke lenge til nå. Vi har funnet noen av de mest aktuelle dingsene som kan gjøre sommerdagene enda bedre og morsommere.

Slackline

slack

Å gå på line er et av de gode klassiske triksene.Du fester den mellom eksempelvis to trær, og så er det bare å hoppe opp og begynne å balansere. Morsom aktivitet som kan gjøres av de fleste.Dette kan være en fin lek under årets første hagefest.

Vooni Splash Speaker

vooni

Dette er en vannfast og trådløs Bluetooth-høyttaler med rå lyd. Du kan bruke den i dusjen om du er typen som elsker å  synge med dusjhodet som mikrofon. Ellers er jo den genial til å ha med seg i parken eller strand. Du trenger ikke å være redd for vannsprut. Leker barna med vannslangen eller løper frem og tilbake i vannsprederen- kan de høre på musikk uten at det ødelegger verken lyden eller høyttaleren.

Faller ikke denne i smak, finner du hi-tube høyttaler her.

Spin Chill

dc451a3ff67145384958a6eaba147ec2

Vi elsker kald drikke på sommeren. En kald Cola eller iskaldt vann kjøler ned kroppen etter en stund i solen. Enten du ligger på stranda og jobber med brunfarger eller om du har bedt inn til grillfest- alle vil ha kald drikke.Sett fast din romtempererte drikke i Spin Chill, trykk på knappen, se hvordan den begynner å rotere i en voldsom fart og legg den i is eller vann. Den blir iskald på et minutt!

Champagne Cooler

8fc2e9b85958e1ec1e3d43d02d8a2a69

Etter noen timer i fryseren henter du ut din egen unike flaskekjøler av is, perfekt til sjampisen eller den drikken du ønsker! Pynt den opp med blomster, blader eller alt annet du måtte ønske. Du kan se eksempler på det her

Medfølgende fat samler opp smeltevannet.

Skal du imponere gjestene kan du lage fantastiske iskuler fylte med ferske bær, mynte eller sitronskiver. Isbiter i kubeform finner du her

Engangsgrillen Eco Grill

640ec982a32f9a15de67484a894e9dc0

Hvert år kjøper nordmenn mange tusen griller. De bruker en evighet på å bli varme og er farlige for miljøet.Denne er ikke bare superkul å se på. Eco Grillen blir varm på et blunk og holder sterk varme under hele turen. Som navnet tilsier er denne øko-vennlig. Hvordan spør du? Når du er ferdig med den trenger du ikke å lete etter søppeldunk. Denne kan du overlate til naturen. Den er fremstilt av or og er derfor enkelt nedbrytbar i naturen.

The Big Bubble Thing

Såpebobler er og forblir morsomt for ungene. Med The Big Bubble Thing kan du blåse de virkelig store såpeboblene. Inviterer du familien og venner på fest, kan du være sikker at barna klarer å underholde seg selv med dette mens dere nyter god grillmat og kanskje noe sprudlende i glasset. Det kan fort hende at de voksne også har lyst å prøve.

005d76259155895656bf71f336d494dc

Bærbar hengekøye

Det er noe spesielt med hengekøye. Måten vi vugger fra side til side gjør at skuldrene senkes og vi slapper av på en helt annen måte. Ofte kan det kreve litt jobb å sette opp vårt lille oase. Det krever gjerne to trær i tillegg. Denne bærbare hengekøyen har et stativ som gjør det superenkelt å sette opp. Du kan til og med ta den med deg på stranda, sette den opp i hagen eller i parken. Pakkes ned i en bæreveske og vips så har du hengekøyen med deg på tur.

4fa35e3a0db2af8c2113a254dc7a117b

Parrot BeBop Drone

Det er ikke kun for barn. Droner har blitt veldig populære blant store og små. Her får du 7 forskjellige sensorer, bildestabilisator, 180-graders kamera og mye mer. Denne skal fly som en drøm.

drone

 

LED-krakk

Lysende krakk med 16 farger, 5 ulike lysprogrammer, værbestandig og med oppladbart batteri. Hele herligheten kontrolleres med en fjernkontroll.

LEDKRAKK

Wicked Wedge Strandmadrass

Dette er enda en genial løsning for å få ryggstøtte til alle av sommerens utendørsaktiviteter. Denne oppblåsbare madrassen passer perfekt til stranden, bassenget, pikniken eller på festival. Den finnes i tre farger: grå, blå eller rosa. Enkelt å få med seg og utrolig praktisk når du ikke orker tanken på å sitte på ubehagelig underlag.

ee54e01684231a9b046a9214e220c490