- Kommersiell markedsføring -

Dingsetips har plukket ut 10 gaver moren eller kjæresten din aldri ville kjøpt til seg selv – men likevel kommer til elske.

14. februar! I år er denne datoen ekstra viktig –  av flere grunner!

I år faller nemlig Valentines Day og morsdagen på samme dato, nemlig søndag 14. februar.

Vi har derfor samlet en rekke gode gavetilbud, enten til kjæresten eller moren din. Fellesnevneren er at de begge garantert blir glade for litt ekstra oppmerksomhet!

Valentinesdagen faller i år på en søndag. Vårt første tips dersom du vil overraske din kjære eller en du kanskje håper at vil bli din kjære, er å booke en romantisk langhelg (din kjære mor blir sikkert også glad for en helgetur, husk i så fall to rom).

Klar for tur? I så fall ber vi deg sjekke 11 romantiske Valentines-hoteller i inn- og utland:

Hotelltipsene til deg og din valentine

Og husk at det er fri frakt dersom du handler for mer enn 499 kroner!

9 andre perfekte gaver

Videre har Dingsetips, en side som normalt finner mye stæsj og gadgets til menn, trålet internett for dingser som enhver kjæreste eller mor bør ha i sitt hjem. Bestill nå så kommer gaven i tide.

Perfekt pledd!

pledd

Deilig pledd.

Den første gaven er ett spesielt pledd, perfekt for vinter, høst eller sene utekvelder om sommeren. Snug Rug DeLuxe er et pledd med ermer, noe som er perfekt dersom man vil lese bøker, bla fra side, men ikke ta av pleddet hver gang. langt, Pleddet er behagelig , laget i fleece pledd og har ermer. Det kan i tillegg vaskes.

Les mer om pleddet her.

Massasjerobot

Alternativt kan du bestille denne WheeMe-massasjeroboten, som nå er på tilbud til 199 kroner (nedsatt fra 599,-).

Roboten er stor som en håndflate. Den greier langt på vei det samme som en god håndflate – å gi kroppen din (eller andre som liker massasje)  kos og nytelse. Ved hjelp av sensorer kjenner den etter hvor den er, slik at den ikke faller av eller mister grepet, men i stedet rusler taus rundt på ryggen din og klemmer, klør og masserer med sine små hjul og «fingre».

f0c06e920b1923986d966e2d62703805

Massasjerobot for avslappende stunder.

Les mer om massasjerobototen her.

Massasjelys med Feromoner

Få opp stemningen i mørket! Lyset har massasjeolje og lystfremmende hormoner – i samme produkt.

Når lyset har begynt å smelte, kan du forsiktig dryppe litt av det på partneren og begynne å massere – det fungerer nemlig som en massasjeolje som styrker den sensuelle opplevelsen og dessuten gjør huden mykere.

massasjelys

Kombilys til glede for dere begge.

Les mer om massasjelyset her!

Nora Appstyrt vibrator (kun kjæreste/valentinesgave)

vibrator

Spennende gave til partneren.

Frekk og spennende Valentines-gave! Perfekt om du foreksempel er i et avstandsforhold eller bare ha litt ekstra spenning i hverdagen med partneren.

Fra appen kan du enkelt styre Nora og regulere både intensitet, hastighet og rotasjon på vibratoren. Få vibrasjoner i takt med favorittmusikken, eller la partneren styre den fra avstand samtidig som dere tar en heftig videoprat i appen! Selvsagt kan du også bruke knappene på vibratorens skaft, om du foretrekker en mer håndfast metode.

Les mer om vibratoren her.

Bedroom Battle

Ta pause fra hverdagen og velg heller å utfordre partneren din til Bedroom Battle – et heftig spill der dere vinner pirrende utfordringer og belønninger!

Spilleren med flest belønningskort vinner spillet og får velge en ekstra het utfordring til slutt som bringer dere begge til spillets klimaks!

bedroom

Spennende spill i senga.

Les mer om spillet her.

 

Moov Now-treningsarmbånd

Dersom du kjøper dette så understrek at det er gjort i beste hensikt – ikke for å få henne til å trene mer!
Med treningsarmbåndet får du veiledning i sanntid mens du trener.

Under treningsøkten vil du via mobilen få informasjon om hvordan du ligger an i forhold til tidligere økter, og tips til hvordan du kan bli bedre.

MOOV

Smart treningsarmbånd.

Les mer om treningsarmbåndet her.

Gigantisk vinglass

Hvem elsker ikke ETT glass vin?

Dette vinglasset passer egentlig best for personer som er over fire meter høye og veier mer enn et halv tonn. Det passer også for dem som er virkelig, virkelig sugne på et nesten perverst stort glass vin! Hvis kona eller muttern ikke orker 2,25 liter vin på egen hånd, fungerer det helt fint å sette fire lange sugerør i glasset og dele med gode venninner!

vinglass

Et stoooooooooooooort glasss vin.

Les mer om glasset her.

Sammenleggbart dørslag

Det høres kanskje kjedelig og gammeldags ut å kjøpe kjøkkendingser til damene. Vel, denne er faktisk helt spesiell.

Tar lite plass og er er utviklet med høyteknologisk presisjon for å gi et slitesterkt og ultra-fleksibelt dørslag som kan brukes til å sile, dampkoke og klemme sammen når man heller av væske. Etter bruk foldes det sammen til en tidel av størrelsen og kan legges bort eller henges det på veggen. Takket være det gjennomtenkte designet, er dørslaget stabilt og kan stå av seg selv. Det blir heller ikke liggende igjen vann etter at du har silt og skylt.

dørslag

Gaven til kvinnen som har det meste – på kjøkkenet.

Les mer om dørslaget her.

Alltid varm på beina!

Den gaven vil gjøre kvinnene i ditt liv evig takknemlige!

Her snakker vi om høye, behagelige tøfler fylt med linfrø som varmes i mikrobølgeovnen i 90 sekunder før de trekkes på kalde føtter. Tøflene holder da varmen i inntil to timer, samt avgir en behagelig duft av lavendel.

Tøflene kan varmes igjen og igjen tusenvis av ganger!

tøffel

Tøfler som virkelig varmer.

Les mer om tøflene her.

 

Fortsatt ikke fått nok av kule dingser? Les saken:

Syv geniale dingser alle menn drømmer å eie