- Kommersiell markedsføring - iStock_000047894886_Small (1)

Det er svært frustrerende å ikke få sove når kvelden kommer. Enda mer irriterende, er imidlertid å bli holdt våken om natten fordi sidemann snorker. Et velkjent triks er å dytte til sidemann og få personen til å legge seg på siden. Det pleier å hjelpe. I hvert fall i 10 minutter.

Til alle dere som plages av snorking, enten om det er du selv som snorker, eller at du blir holdt våken om natten på grunn av sidemann; denne artikkel er dedikert til dere.

Hva er egentlig snorking?

I følge Norsk Helseinformatikk skyldes snorking vibrasjoner/svingninger av drøvelen, den frie kanten av den bløte gane, og av fremre/bakre ganebuen under søvn. Lyden som denne vibrasjonen produserer er altså snorking, og den kan bli meget kraftig og forstyrrende for de rundt oss.

I følge en italiensk studie, avtar heller ikke problemet med årene: studien fant ut at regelmessig snorking i 30-årsalderen forekommer hos 10% av mennene og 5% av kvinnene, og i 60-årsalderen hos 60% av mennene og 40% av kvinnene. Uttalt snorking som kan gi sosiale og familiære problemer, ses derimot hos ca. 20% av befolkningen, og nesten bare blant menn.

Dette er løsningen for deg som ønsker slutt på snorkingen

De fleste vil oppleve at det ofte ikke er en definert årsak til hvorfor man snorker, selv om man gjerne ser at nesetetthet (som følge av sykdom) kan være med på å gjøre problemet større. Snorking regnes nemlig som et normalfenomen, og er svært utbredt – uten at det gjør nattesøvnen noe fredeligere.

Heldigvis finnes det en rekke tips og kjerringråd som gjør at man snorker mindre, men også geniale produkter. Vi anbefaler deg å sjekke ut snorkebøylen Nozovent. Denne kommer til å revolusjonere nattesøvnen.

Det billige løsningen som gir deg nattefred

SkjermbildeneseSnorkebøylen Nozovent sørger for en god luftpassasje gjennom natten, så ubehageligheter med gryntende lyder og avbrutt søvn unngås. Men hvordan? Snorkebøylen Nozovent består av en myk plastskinne som utvider den smaleste av nesekanales myke del. Dette er en enkel plastbøyle som plasseres mellom neseborene slik at de utvider seg og dermed sørger for bedre tilgang av luft.

Nozovent er uten tvil til stor hjelp for snorkere, men også til allergikere, joggere, syklister og andre som trenger mer luft. Hvis du vil si farvel til snorking en gang for alle, bør du kaste deg over produktet nå. Men vær rask, dette produktet blir alltid fort utsolgt!

Her finner du snorkebøylen Nozovent

Gitt opp håpet?

Ja, noen ganger er det ikke like lett å få sidemann til å ta på seg en snorkebøyle. Eller kanskje du ikke tør å si ifra til vedkommende som snorker? Da finnes det også et annet produkt som garanterer at du ikke blir vekket om natten. Sjekk denne favoritten:

SleepPhones

SleepPhones er en myk hodetelefon du kan sove med. Takket være at høyttalerne er tynne, vil du ikke merke dem når du sover. Til tross for det slanke designet har de også god lydkvalitet.

55908c02ec8eb2f5b0ead28eedabf855

 

SleepPhones fås i to varianter: Tilkobling med ledning eller trådløs tilkobling via Bluetooth. Med denne kan du kan koble hodetelefonene til din smarttelefon, mp3-spiller, stereoanlegg, TV eller datamaskin og nyte god lyd fra en hodetelefon det ikke er ukomfortabelt å ligge … sove med.

Her finner du dine SleepPhones