- Kommersiell markedsføring -

Løsningen for deg som ikke vil plage naboen med blomstervanningen.

Har du jobbet hardt for å holde liv i stueplantene dine i vinter? Vannet og gjødslet og kanskje t.o.m. snakket eller sunget litt for de?

Og nå som påskeferien nærmer seg med stormskritt, og deretter sommerferien, gruer du deg kanskje litt til hvordan de skal klare seg? For du kan jo ikke spørre naboen om å vanne altfor ofte, og i hele sommer heller, og dessuten skal de også mest sannsynlig på hytta eller en tur til Syden.

Og det er ikke bare å kjøpe nye hver gang de går dukken, for det blir kostbart. Dessuten er det kanskje spesielle planter som har vokst seg store og flotte og som du er litt ekstra glad i? I tillegg er det jo ikke til å stikke under stol at det jo litt jobb som er lagt ned for å holde blomstene i live gjennom vinteren også.

Ute etter utendørs vanningssystemer? Sjekk her!

 

Auto-drip vanningssystem

Auto-Drip vanningssystem holder liv i plantene dine gjennom ferien, og ellers også hvis man vil.

 

Heldigvis finnes det en enkel løsning, som vil holde liv i plantene når du drar på ferie. Auto-drip watering system er et smart selvvannende system som kan holde liv i opptil 10 planter av gangen. Du bare setter den lille boksen ved siden av plantene i vinduet, fyller beholderen med vann og trekker ut den tynne ledingen med vanningshoder mellom plantene. Deretter stiller du inn maskinen på hvor ofte og hvor mye du vil plantene skal vannes.

Enklere blir det ikke, og mest sannsynlig vil du bli mer fornøyd med dette resultatet enn om naboen skulle få ansvaret. Om du vil kan du selvfølgelig fortsette å benytte systemet i hverdagen også. Det eneste du da trenger å passe på er å lade batteriet innimellom, og fylle på vann i beholderen, så vil plantene alltid være sikret vann.

Her kan det med andre ord være smart å sikre seg et eksemplar lenge før påsken er her.

Her får du kjøpt Auto-Drip Watering System

 

Selvvannende blomsterpotte

 

 

Et annet alternativ er de nye selvvannende blomsterpottene Parrot Pot, som du faktisk kan styre fra mobilen. Dette er kanskje for de som er litt ekstra interessert i å lykkes litt ekstra med planter og blomster, for her snakker vi ikke bare vanning.

Eller man kan det om man vil, men i tillegg kan denne smart-potten også informere deg om andre nyttige ting, som jordnivå, næring og om planten trenger mer eller mindre lys. Du får varsel når planten trenger oppmerksomhet, og du får råd om pleie som er tilpasset nettopp din plante. Denne potten er med andre ord ganske så smart, og på en måte kan man nesten si det er litt som å snakke med plantene og blomstene «på ordentlig».

Her kan du kikke mer på Parrot Pot

 

Her finner du flere og rimeligere selvvannende potter,
som kun vanner!

 

Opp-ned blomsterpotter

 

 

Sjekk også ut de festlige opp-ned hengende blomsterpottene, som ikke krever vanning oftere enn 1 – 2 ganger pr. måned.

Her finner du disse 

 

Les også:

Denne butikken bør du stå på mailinglista til

Den unika brekkstangøksa du bør ha på hytta

Opptil 50% på New York-hotellene