- Kommersiell markedsføring -

Kontaktlinser er for mange av oss høy og helt nødvendig utgift, men her kan det være mange tusener å spare.

Forhandlere av linser og briller tar seg nemlig ganske godt betalt for tjenesten.

Det har tydeligvis forbrukerne fått øynene opp for, og i første kvartal i år meldte næringslivsorganisasjonen Virke at kjøp av nettopp linser og briller på nett var blant det som økte mest.

LensOn er en av favorittene på markedet og med et stort utvalg, svært gode priser og hyppige kampanjer er ikke det så rart.

Sjekk utvalget her.

dailies-total1-90box

Spar penger

Fra tid til annen er det kampanje hos Lenson og passer du på å handle under kampanjeperiodene er det ekstra mange tusenlapper å spare.

For eksempel får du en pakke med 90 stk. av linsene Dailies Total1, en skikkelig Rolls-Royce når det kommer til kontaktlinser, fra kr 584 hos Lenson akkurat nå. Til sammenlikning koster en like stor eske ca 800 kr. hos en fysisk forhandler vi har sjekket prisene til. Du sparer med andre ord 216 kr pr. pakke.

Vi anbefaler forresten Dailies Total1 på grunn av komforten, da den puster godt og gir mye fuktighet.

 

dailiesaqua90

Populær dagslinse

Ellers er en annen populær linse, dagslinsen Dailies AquaComfort Plus som du får fra 359,- for 90 stk hos LensOn. Hos en optiker må du ut med 201 kr mer og betaler dermed hele 560,- pr. pakke.

40% ekstra avslag på linsene nå

Fristet til å spare noen tusenlapper? Akkurat nå er det altså kampanjedager og du får opp til 40% på linser hos LensOn. Husk på at dersom du bestiller linser for et helt år så sparer du ekstra mange penger på hele forbruket ditt.

Klikk her for å gå til tilbudet!

PS! Stikk innom en en optiker dersom du har behov for å sjekke linsestyrke og hvilke linser som passer best for deg, før du bestiller på nett. Og får du noen gang problemer med øynene eller trenger en ny synstest pga forandringer i styrken, så bestiller du bare en time hos nærmeste optiker.

 

Trenger du å låne penger? Her er de beste tilbudene: