- Kommersiell markedsføring -

Ny håndholdt vakumpakker gir deg enkelt både god mat og bedre økonomi.

Nordmenn kaster uhorvelige mengder mat, som har gått ut på dato eller blitt stygg. Vet du derfor at hvis du vakumpakker maten så holder den mye lengre? Som mange har fått med seg så kan man tilberede vakumpakket mat med et veldig godt resultat, ved hjel av en sous vide.

Skaff deg vakuumpakker her – spar penger på mat

Dersom du i tillegg vakumpakker maten før oppbevaring, kan du også nyte godt av at maten holder lengre. Du slipper dermed å kaste mat du ikke har fått spist opp, fordi den ikke har blitt stygg og  gått ut på dato, og du sparer penger.

Gode eksempler på mat du kan vakumpakke er for eksempel: biff, koteletter (alt av grillmat), karbonader, fisk, pølser, karbonadedeig, kylling og alt av poteter og grønnsaker.

523756be8ea2c24d4cd4dc8dff801934

Skaff deg vakuumpakker her

 

I tillegg holder vakumpakket mat seg frisk lenger og blir ikke forvandlet til uidentifiserbare, isbelagte og frostskadde klumper i fryseren. Det betyr at det er lettere å holde orden og ha oversikt i fryseren, som igjen betyr at du får spist opp det du har der og igjen sparer mer penger.

 

Fakta om vakuumpakkeren fra KitchPro

  • Håndholdt vakuumpakker som sikrer lufttett matoppbevaring
  • Vakuumpakket mat holder seg frisk opptil fem ganger lenger!
  • Perfekt til matlaging med sous vide!
  • Unngå frostskader og isbelegg når du fryser mat
  • Kapasitet: 8 liter luft per minutt
  • Maksimalt vakuumtrykk: -62,5 kPa
  • Effekt: 12,5 W
  • Automatisk lukking når vakuum er oppnådd
  • Mål: 22 x 6 x 8,2 cm, vekt: 220 gram
  • Materiale: ABS-plast
  • Drives av 6 stk. AA-batterier (ikke inkludert, men kan kjøpes her på siden
  • Batteriene holder til cirka tre timer konstant bruk. Det tar knappe 15 sekunder å vakuumpakke en pose.
  • Fem gjenbrukbare poser følger med, og posene kan brukes inntil 50 ganger.
  • Posene har glidelås og luftventil. De tåler sous vide-tilbereding og vaskes for hånd etter bruk.

Skaff deg vakuumpakker her