- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du alltid vite hvor barnet ditt er.

Har yngstemann eller -jenta problemer med å huske på mobilen, slik at du kan få tak i han eller henne når du må? Eller problemer med å huske på å lade enheten, slik at det stort sett er en død telefon du ringer til? Eller er kanskje han eller hun for liten til mobil?

GPS-klokke + mobil på armen

Løsningen er den nye, norske oppfinnelsen GPS-klokken Viksfjord. Klokken som er en kombinert GPS-klokke og mobil, er utformet som en klokke slik at den alltid sitter fast på håndleddet, og er dermed mye vanskeligere å glemme igjen enn en mobil. Samtidig som den bruker mye mindre batteri og er ikke «alltid» utladet.

Det betyr at du til enhver tid vet hvor barnet ditt er, også på ferie (!), og at det er lettere å nå barnet på telefonen ved å ringe det eller sende en melding, når enheten faktisk sitter fast på armen. Og de fleste barn vil nok synes at dette er en ganske så kul gadget også. Blant annet har både Tone Damli Aaberge og hennes datter Billie lagt sin elsk på GPS-klokken, i følge hennes blogg.

Klikk her for å lese mer om GPS-klokken Viksfjord

 

GPS-klokken er svært ekstra enkel i bruk, man kan ringe til foreldre, besteforeldre og venner via telefonboken eller SOS knappen eller sende lydmeldinger. Og ikke minst er det en trygghet for barnet å vite at du alltid kan se hvor det er, dersom det skulle oppstå en krise.

Ekstra trygghet for foreldrene

Som forelder laster du bare ned en app til din mobil, så kan du både sjekke og kommunisere med barnet. I tillegg har du mulighet for å stille inn enheten slik at du mottar en alarm dersom barnet beveger seg utenfor et forhåndsdefinert område.

Klokken fungerer i alle land (minus Kina og Sør-Korea), den kan brukes av barn f.o.m. tre år, finnes i fargene blå og rosa og koster kr 1999,- Dette er en klokke som gir både barn og foreldre en ekstra trygghet, og tilbakemeldingene fra de som allerede har tatt klokken i bruk er svært gode.

 

«Genial til barna! Jentene mine elsker denne klokka :)»  Karin Eijkelhof-Mathiesen

«Jeg er veldig fornøyd. Nå vet vi hvor barna er hele tiden. Det fungerer til og med når vi er på ferie i Polen. Tusen takk :)»  Arthur

«Mine to barn bruker klokkene hver eneste dag. Nå vet jeg eksakt når de er på skolen og når de har forlatt SFO. Endelig!»  Hanne

 

Klikk her for å lese mer om GPS-klokken Viksfjord