- Kommersiell markedsføring -

Slik blir påskeferien 2016 mye bedre.

Du har kanskje tilbragt eller tilbringer akkurat nå noen dager på fjellet i forbindelse med vinterferien? Og for alle som er glad i skigåing/-ståing og det gode livet på hytta, så er det nok dette som er planen for påsken 2016 også.

Stå på ski, spise appelsiner og kvikklunsj, se på krim og spille brettspill. Nyte lange frokoster og spise påskelam. Ingen tvil om at hyttelivet er deilig, men gode ting kan også bli enda litt bedre.

Vi har funnet frem til 8 produkter som vil gjøre hyttepåsken din helt topp.

 

1.  Storytel

 

Storytel

 

Løsningen for deg som skal sitte timer i bil med barn er lydbok. Har du appen Storytel på mobilen og et par ørepropper tilgjengelig, kan du trekke deg inn i din egen verden. Eller du kan la minstejenta eller storebror lytte til noe passende, mens du selv hører nyheter på radio.

Eller du kan velge å kjøre lydboken på høyttaleren slik at dere sammen kan lytte til morsomme og spennende historier. Helt uunnværlig mener vi!  Husk å laste ned bøker i bokhyllen din og gjør dem tilgjengelig offline, så slipper du å irritere deg over dårlig nett underveis til hytta.

Klikk her for å se utvalget og for å prøve gratis i to uker. 

 

 

2. TV-løsningen

 

google_chromecast

Du har sikkert ordnet deg med nettverk, men ikke glem at du må ha en Cromecast eller Apple TV om du skal få sett på filmer og serier over Netflix, HBO, iTunes etc. Sånn i tillegg til påskekrimmen så er det fint å ha en saftig film på lager til de sene kveldene.

Her kan du skaffe deg en Cromecast

Filmer til ungene i bilen? Det finner du her!

 

 

3. Yoyo Powers GSM-styrte strømbryter

 

YOYO

 

Med en gsm-styrt strømbryter sørger du for at det både er varmt og lyst når du kommer frem, og kan begynne å nyte hyttelivet umiddelbart. Nå er det med andre ord ikke lengre noen grunn til til å grue seg til å komme opp til en kald hytte.

Her finner du den

 

4. Hodetelefoner

 

Hodetelefoner-Jabra

 

Når ikke alle kan gå på hvert sitt rom er det et must å ha nok hodetelefoner. Som du lar ligge igjen på hytta, slik at du ikke glemmer de igjen hjemme. Disse flotte fra Jabra finner du her, Urbanears finner du på tilbud her (flere farger), eller så har Teknikkmagasinet et stort utvalg du kan kikke på her.

 

 

5. KitchenPro Slowcooker – la maten lage seg selv

 

 

Din venn på hytta når du skal ut på en lang skitur. Still inn timeren på når du vil spise (husk å legge inn tid til en kjapp dusj), samt grader (Bruksanvisning medfølger) og legg i maten i poser.

Resultatet blir alltid perfekt og svært saftig. Rengjøringen består i å helle ut vannet av kokeren. Fantastisk!

Her kan du sikre deg en SlowCooker 

 

 

6. Pizzamatte

 

 

Investerer du i en pizzamatte så er du sikret pizza med sprø bunn, også på hytta. Og det er like viktig der som hjemme. Et lite triks for en mye bedre pizza. Liten plass tar den og.

Her finner du den

 

 

7. Vekt/litermål i ett

 

kjøkkenvekt

Kokkens drøm. Denne smarte dingsen gjør det enklere å lage mat,bake, slenge sammen en pizza etc. Hvis du ikke er av typen som tar alt på slump, og det med hell, så er denne smarte lille dingsen akkurat det du trenger på hytta.

Her finner du den smarte vekten/målebegeret

 

8. Toilettgolf

 

hyttegolf

Når du trenger litt tid for deg selv er det om å gjøre å komme seg inn på do, låse døra og trekker frem ggolfen fra bak skapet. Kall det din egen lille meditasjonsstund.

Her finner du golfspillet

 

9. Toilettpapir – hjernetrim

 

 

Hvor ellers, enn på hytta. Så kan du sitte å bryne deg på noen oppgaver når du allikevel sitter der.

Her finner du det!

 

 

10. Såpenese

 

sapenese

 

Og når vi ført er i det humoristiske hjørnet – hva med å gi deg selv en god latter hver gang du tar deg en dusj? Hvis du tørr…

Her finner du den herlige såpenesen

 

 

11. Solbriller

 

solbriller_herre

 

I påsken går vi med solbriller på hodet hele tiden, og fryder oss over at solen endelig har begynt å vise seg på himmelen litt oftere enn i vinter. Trenger du å fornye deg på den fronten, eller drømmer om et par kule, nye, kan du sjekke ut den nye solbrillemoten her.

Her finner du vårens feteste solbriller til han

Her finner du årets solbriller til henne

 

 

12. Overvåkningskamera

overvåkningskamera

 

Og når du vemodig forlater den deilige hytta og den fine påsken, er det greit å følge litt ekstra med på hytta hjemmefra. Monter opp et overvåkningskamera og få bilder tilsendt på mobilen om noen uvedkommende skulle komme seg inn. Så kan du ha ro i sjelen og full kontroll.

Klikk her for å se mer

 

Ute etter rabattkoder? Sjekk dagens aktuelle tilbud på www.nettavisen.no/rabattkode