- Kommersiell markedsføring -

En skikkelig god oppvaskmaskin er virkelig et av de viktigste produktene på kjøkkenet, og er noe som i de fleste familier er i daglig bruk – minst en gang. Det har skjedd store framskritt på fronten de siste årene så det er kanskje på tide å skifte ut den gamle sliteren på kjøkkenet nå.

 

Klikk her for å gå rett til butikken

Hvem er Whiteaway?

Whiteaway er Nordens største butikk for hvitevarer, og er en butikk som begynte i Danmark i 2003. Den norske butikken kom noen år senere, og leverer nå gratis til fortauskant (altså til døren for mange) for 3,5 millioner nordmenn. For de fleste andre er det svært lav frakt. Du betaler selvfølgelig ikke toll.

Hvilke oppvaskmaskiner er best?

Da det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön kåret de beste oppvaskmaskinene testet man 73 modeller og 16 merker, og det endte med at AEG ble vinneren. Det var likevel veldig lite som skilte topp 5, som alle fikk såkalt grønn rating. De andre merkene som fikk det var Bosch, Miele, Husqvarna og Siemens. Det var derimot lengre ned til de neste på listen som fikk lavere karakterer: Ikea og Gorenje.

Vi har plukket ut tre av våre favoritter

fsilencvi2 (1)

AEG FSILENCV12

Lei av at oppvaskmaskinen høres ut som det er et fly som lander på kjøkkenet? Denne oppvaskmaskinen er så stille at lydnivået er under det som er nivået for et bibliotek. Den har også ratingen A+ på energiforbruk, som tilsier at den bruker lite strøm og A på vannforbruk, som betyr lite vannbruk. Den fleksible innredningen gjør at du får plass til det meste på mange forskjellige måter. Har også en timesaver-funksjon som gir dobbelt så rask vask. Er ment for innbygging. Du kan også sjekke ut AEG FSilencW2P, som har samme lydnivå.

Finn den og andre oppvaskmaskiner her

smu69t45sk

Bosch SMU69T45SK

Toppmodellen til Bosch skuffer ikke på noen områder. Lavt lydnivå, lav energi-og vannbruk samt 6 programmer, 4 tilleggsfunksjoner og 5 forskjellige temperaturinstillinger som alle er svært lette å bruke. Det lekre designet i rustfritt stål er også en pluss. Du bør også vurdere testvinneren Bosch SMU51M12SK.

Finn den og andre oppvaskmaskiner her

pg8080i

Miele PG 8080 I

Den absolutte toppmodellen av oppvaskmaskiner skiller seg ut på de aller fleste områder. A+++ i energiforbruk er der hvor det hele starter og det ender med at oppvaskmaskinen avslutter selv sine program med å åpne døren. Dette er oppvaskmaskinens Ferrari. Det raskeste programmet, som faktisk både vasker godt og tørker bra tar 24 minutter.

Finn den og andre oppvaskmaskiner her

Sjekk også disse butikkene for kjøkkenutstyr:

Kitchentime

WineIt

Slikkepott

Trenger du finansiering? Sjekk under