- Kommersiell markedsføring -

Parkene har blitt grønne, og nå kan du endelig ta med deg pledd og grill i parken. Da trenger du musikk, gjerne av litt bedre lydkvalitet enn den du kan spille av på mobiltelefonen.

Noen ting er rett og slett tøffere enn andre ting, og høyttaleren Vooni CityRocker er en av de tingene. Denne høyttaleren er som en rullekoffert, men bare med MYE lyd.

Sist høyttaleren var inne på lager, ble den veldig fort utsolgt, så vi garanterer ikke for hvor lenge lageret vil rekke denne gangen.

Sjekk ut Vooni City Rocker her!

 

2fa40cd7eea76f8c26e3a8585de2835b

Dette er høyttaleren som vil din beste venn på utendørsfesten, i parken, på stranda og på hytta. Med så mye trykk at selv den dårligste rockefot vil få føling.

Koble til telefon, mp3-spiller eller nettbrett ved hjelp av blåtann eller AUX-kabel. Fyldig lyd med kraftig bass, selv på høyt volum.

Spilletiden på batteri er på rundt 12 timer, og den har også inngang til mikrofon eller instrumenter. Du kan til og med stille lyden på mikrofonen og lyden for seg så de som vil synge over hitsene kan justeres i forhold til sangstemmen…

Sjekk den virkelig tøffe høyttaleren her

 

Størrelsen er 53,5 x 35,5 x 48,5 cm, og effekten på 100 watt.

Det at høyttaleren faktisk også tåler en støyt trekker også opp. Et virkelig kult og tøft kjøp.

Og dette den perfekte reiseradioen

 

retro reiseradio

Dersom du ønsker en mindre radio, er løsningen er Vooni Retro Speaker.

Med denne blåtannhøytaleren i retrodesign kan du lytte til favorittmusikken og lade mobilen der du måtte være, uten å være avhengig av ledninger! Du får med andre trådløs musikk i pen innpakning.

En praktisk bærerem gjør det enkelt å ta med seg høyttaleren – perfekt til strandliv og late dager i hagen!

Kobler du mobilen til høyttaleren, kan du bruke den innebygde mikrofonen til å prate håndfritt i telefonen. Og når du har skravlet så lenge at mobilbatteriet er helt flatt, tar høyttaleren ekstrajobb som nødlader – alt for at du skal slippe å tenke på ledninger og stikkontakter!

Bestill Vooni Retro Speaker her.