- Kommersiell markedsføring -

Vi gir deg guiden til gaver til konfirmasjon i 2015, enten det er konfirmasjonsgaver til jenter eller konfirmasjonsgaver til gutter. Her får du tips til dyre konfirmasjonsgaver, konfirmasjonsgaver man har livet ut eller litt billige konfirmasjonsgaver.

Vi starter med tre sikre, rimelige konfirmasjonsgaver:

Andersson PRB 1.5 – nødlader til mobil og nettbrett

Towel Twister – verdens smarteste håndkle

Exentri lommebok – den norskproduserte smarte lommeboken

 

hodetelefoner

Hodetelefoner til konfirmanten

Skal du ha en gave til konfirmanten som er en sikker vinner så bør du gå for hodetelefoner. Nesten uansett er det sikkert at en konfirmant vil ha bruk for hodetelefoner, selv om man allerede har.

Noen tøffe hodetelefoner for den rocka konfirmanten er hodetelefonene fra Marshall, som vi selv bruker på jobb, fin lyd og tøft design til under 500 kr. Du finner Marshall-hodetelefonene her.  Er du ute etter en litt dyrere kvalitetshodetelefon så er den støyreduserende Bose QuietComfort 25 et testvinnende valg. Du finner hodetelefonene her.

For den treningsglade konfirmanten bør du vurdere Audio Technica ATH-ørepropper til under 400 kroner, eventuelt de trådløse øreproppene som koster noe mer: JayBird Bluebuds X.

sleepphones

Ett siste alternativ er de ganske geniale Sleepphones – dette er hodetelefonene som man kan bruke når man skal sove. Egentlig hodebånd med lyd, og noe ganske så mange tenåringer vil like. Perfekt for alle tenåringer som liker musikk, å se på film på datamaskinen eller se på Youtube i senga. Altså alle. Her finner du Sleepphones.

For den aktive konfirmanten

Også konfirmanten trenger å følge med på aktiviteten, og et godt kjøp i så møte er Fitbit Charge HR. Et godt treningsarmbånd som også tar pulsen. For mange vil Fjellrävens Kånken være en meget god vare, denne klassiske sekken er også «kul» og «hip» som kidsa vil si. Her finner du et stort utvalg.  En annen klassiker, som er det også av mange grunner, er en skikkelig Swiss Army Knife.

Enda mer utendørs kan man si Gerber Bear Grylls-kniven er, mens dette barverktøyet er mer for den «kule onkelen.»

maps

5 morsomme gaver til konfirmanten

Er du en kul tante, en bror eller en nabo som vil gi en litt morsommere gave er en av disse å anbefale.

Den dyre: Parrot BeBop Drone – alle må jo ha sin egen drone!

Den rimelige for Minecraft-spilleren: Minecraft Diamond Ore-lampe

For den som vil reise: Scratch Map

For de fleste: Mighty Mug Go – kruset som aldri velter

For den som fortjener noe ekstra: Marshall Fridge

Gaver til gameren

Er konfirmanten en av de som liker å spille mye spill? Da bør du sjekke ut disse tre anbefalingene:

1. Steel Series Gaming Headset

2. Logitech gamingmus

3. Razer gamingtastatur

 

 

books

Fire bøker alle konfirmanter bør ha

Vi har tatt på oss bibliotekbrillene for å plukke ut fem bøker vi mener alle konfirmanter bør eie. Den første vi anbefaler er J.D. Salingers Catcher in the Rye – på norsk Redderen i rugen. En roman om det å ikke helt føle seg som at man er med, og en roman om det å ta opprør mot det voksne samtidig som man blir voksen. Altså det å være konfirmant. Du finner boken her. 

En annen bok om det å være ung, og kanskje føle seg litt utenfor er boken Fordelene ved å være veggpryd. En moderne ungdomsklassiker. Du finner den boken her. 

Klassiker i konfirmasjonsverdenen er Kahil Gibrans Profeten, en bok som får både unge og eldre til å tenke. Du finner den boken her.

For den ambisiøse konfirmanten bør man gi David Allens bok «Få ting gjort» – for hvis konfirmanten faktisk følger disse rådene vil han eller hun bli mer effektive. Sjekk boken her.

Eller hva med?

Et gavekort på Zalando – mye lettere enn å gjette seg frem til hvilke klær de vil ha. Her finner du alttil begge kjønn, fram mange kjente merker.

Glossybox  den perfekte gaven til jenta som er opptatt av sminke. Hun vil garantert også elske…

Fotballdrakt – for tenåringen som liker fotball!

 

smyker

Smykker til gutter

Mansjettknapper og tøffe armbånd er muligheter for menn, slik som disse stilige mansjettknappene med Napoloen Bee. Du kan også vurdere et tøft anheng slik som dette fra Diesel, eller et klassisk kors. Vi tror nok det også finnes en del konfirmasjonsgutter som vil like disse veldig stile mansjettknappene fra Hugo Boss. For den litt tøffere gutten kan man gå for dette smykket. 

Smykker til jenter

For jenter er det en del flere muligheter, slik som diamantsmykker:

 Klassisk diamant ørepynt

Ørepynt er enklere å kjøpe enn ringer siden du ikke trenger en størrelse, og disse med klassisk utseende vil få de aller fleste hjerter til å smelte. Kan også fåes med svarte diamanter. Fordelen med denne, som kan kjøpes med hvitt gull, vanlig gull, sølv og med svarte diamanter eller klassiske diamanter – er selvfølgelig at du ikke trenger størrelsen!

Se nærmere på ørepynten her

screenshot-www.21diamonds.no 2014-12-07 21-03-49

Hjerteformet diamanthalskjede

Dette halskjedet skaffer deg utrolig mange bonuspoeng, og fordelen er at det passer absolutt alle! Den klassiske boksen, det utrolige smilet du får – og lykke!

Sjekk det her

 

 

En fødselssten

Å gi et smykke til en kvinnelig konfirmant er en sikker vinner. Kanskje spesielt hvis du velger en fødselssten. Dette er edelstener som har fått en spesiell tilknytning til en måned.
Sjekk fødselsstenene for utvalgt måned ved å klikke på måneden under:

Januar, februarmarsaprilmaijuni

juliaugustseptemberoktobernovember og desember

hansker

Nike Performance-hansker

Disse hanskene kommer i forskjellige fotballutgaver, men også uten fotballtrykk. Felles for dem alle er at de passer begge kjønn og er fine å bruke på trening omtrent hele året når og hvis man trenger hansker. Treningshansker er uansett en fin gave til veldig mange, også de som kun går tur som aktivitet.

Sjekk hanskene her

ThinkstockPhotos-186407192Gavekort

Coolstuff

Et gavekort her er den perfekte gaven til den som digger dingser. Du slipper å velge, og han/hun får velge akkurat det vedkommende måtte ønske.

Bestill her.

CDON

Et stort utvalg i elektronikk, spill, filmer og veldig mye annet. Et gavekort her kan ikke slå feil!

Her er gavekortet.

iTunes-gavekort

Gavekort på iTunes er gaven med stor G for den som liker musikk og handler på iTunes!

Sjekk det ut her.

Unisportstore

Den perfekte butikken for den som elsker sport! Her finner du blant annet fotballtrøyer og fotballsko.

Gavekortet finner du her.

Chain Reaction Cycles

Her får du tidenes gavekort til sykkelentusiasten! Butikken har alt fra sykler til utstyr – til en billig penge.

Sjekk her.

Zalando

Dette gavekortet er en super gave til veldig mange. Den største nettbutikken i Europa har klær for absolutt alle, og gavekortet passer for både små og store. Sendes digitalt.

Sjekk det her

Boozt

Her kan du kjøpe gavekort i flere forskjellige valører på en nettbutikk som er veldig populær for klær. Menn, kvinner og barn.

Sjekk her

Nelly

En av de mest populære motenettbutikkene for jenter, spesielt yngre. Gi et gavekort på Nelly til hun som elsker å shoppe klær!

Her finner du gavekortet.

NLY man

Mange kjente merker til han. Her får du alt fra klær til sko og tilbehør. Et gavekort her er perfekt til mannen som er opptatt av stil og helst vil velge plaggene selv.

Sjekk her.

Stylepit

Motebutikk til han og henne, som alltid har mer enn 300 varemerker å velge mellom.

Sjekk gavekortet her.

Glossybox

Abonnement på skjønnhetseske som sendes i posten hver måned. Lovprist av bloggere og kjendiser!

Bestill og les mer her.

Klokker.no

Den perfekte gaven til den som liker klokker, og som liker å bestemme selv.

Her finner du klokkegavekortet.

screenshot-www.bright-products.com 2014-11-13 13-01-20

sunbell-2Lampen som redder verden: Sunbell

Noen ganger kommer det produkter som forandrer litt av måten vi tenker på, og som også forandrer litt av hva vi har gjort til nå. Denne norske (!) lampen er noe mer enn en lampe som lades av solceller, det er noe mer enn en ladestasjon for mobilen din hvis du mangler stikk-kontakt, det er noe mer enn lys på tur og det er noe mer enn alle summene av det.

Sunbell er en genial ting som de fleste hjem bør ha. Kan brukes som brukes som taklys, bordlys eller lommelykt og rundt nakken, den kan lade mobilen din og den kan altså lades ved hjelp av solen (den lader også ved overskyet vær, det er energien som uansett trenger igjennom som gir den kraft).

En gave som kan gis til den som liker å gå på tur, den som liker å være godt forberedt, den som trenger å lade mobilen sin. Lampen er kjøpt inn av FN for å brukes i land uten strøm, men for norske konfirmanter kan det også være en virkelig venn på tur og hos venner, og andre. Noe som kan sikre at du får tak i din sønn, ditt barnebarn eller andre ved at mobilen lades. Eller at man har nok lys.

Her finner du Sunbell

Klokkene til henne

De aller fleste kvinner elsker accessoarer, og klokken er gjerne på toppen av listen. Før du kjøper klokken, bør du sjekke ut størrelsen på håndleddet og justere klokkenskiven deretter. For eksempel vil en kvinne med et smalt håndledd gjerne passe en mindre skive enn en stor og dominant. Vi har plukket ut en rekke klokker fra ulike merker – alle både feminine, flotte og overkommelige når det gjelder pris.

Michael Kors

123

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Dyrberg/Kern

PicMonkey Collage

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Marc by Marc Jacobs

PicMonkey Collage

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

DKNY

dkny-1024x708

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Daniel Wellington

danielwellington-1024x570

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Mango Frutti

p

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Her finner du andre fine klokker til henne

 

Klokkene til han

En av de aller hotteste trendene for gutter de siste årene, er uten tvil klokken. Klokken er det mest brukte accessoaret hos menn, og kanskje gjerne det eneste menn bruker daglig! I det store utvalg av klokker til menn, er et godt tips å velge klokke ut i fra mannens personlighet (så langt det lar seg gjøre). Er han sporty, passer kanskje en klokke med skinnreim eller en klokkeskive med spreke detaljer. Er han der i mot formell og klassisk mann, kan sølvlenke og en stilren klokkeskive være tingen. Dette er et utvalg av våre favoritter:

Triwa

sweg

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Gant

gant1-1024x506

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Wenger

wgpui

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Swiss Military Hanowa

PicMonkey Collage

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Tommy Hilfiger

TommyHilfiger-1024x524

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Nixon

nix

Klokke 1Klokke 2Klokke 3

Hugo Boss

hugoboss-1024x540

Klokke 1 – Klokke 2 – Klokke 3

Her finner du andre flotte klokker til han