- Kommersiell markedsføring -

En god opplevelse kan være en gave som gir minner for livet, og opplevelser fremfor ting er perfekt for den som har alt. Farsdag er søndag den 8.november, og vi har funnet frem mange spennende opplevelser for han hos Youwish.no. Skal det være et gavekort på downhill, flyboard, kjøre supersportsbil på bane, eller en avslappende behandling?

Gavekortet kan du få tilsendt hjem til deg, eller så kan du printe den ut som PDF-fil, som er redningen hvis du er i siste liten.

 

Ølsmaking for to

iStock_000053762212_Small

Øl er noe de fleste av oss elsker, men hvor mye kan vi egentlig om denne tradisjonsrike drikken? Dette er både en sosialt og lærerik opplevelse, samtidig som du kan nyte smaken av spennende øltyper. Få en gjennomgang av historien bak ølproduksjon,  brygging og råvarer. Gavekortet gjelder for to personer, og kanskje er du heldig at du blir din fars +1? Opplevelsen gjelder i Oslo, Stavanger, Larvik og Halden.

Bestill ølsmaking for to her.

Kjør sportsbil på bane

Kjør Supersportsbil på bane

Den bilinteresserte kommer til å sette stor pris på banekjøring med en eksklusiv Ferrari eller sprek Porsche. På Rakkestad i Braskereidfoss kan du oppleve masse adrenalin i ekstremt høyt fart. Hele opplevelsen varer i én time, og inneholder blant annet fem runder i kjent supersportsbil med en instruktør. Opplevelsen er kun for 1 person – og ikke vær redd; her er det stort fokus på sikker og kontrollert kjøring.

Bestill sportsbil på bane her.

Flysimulator

Airplane cockpit at sunset

Har du alltid drømt om å lære deg å fly, uten å faktisk være i 10.000 fots høyde? Flysimulator 737 – 800 er en kopi av Boeing 737, et gigantisk fly brukt til ruteflyvninger over lenger distanser. Det føles som ekte flyvning med datastimulerte flyplasser og radiokommunikasjon, samt en guide som viser deg hvordan man flyr. Utenfor flysimulatoren er det et lerret utenfor vinduet hvor du kan se datastimulerte gjengivelser av flyplasser, byer og luftrom. Flysimulatoren har ingen aldersgrense og er kun for én person.

Bestill flysimulator her.

Skytepakke for to

Skytepakken for to

En skytedag for to er vel litt uventet og som vil garantert vil overgå alle forventningene. Du treffer spikeren rett på hodet med en gave som denne. Dette er en kjempemorsom gave som passer for de som har erfaring med skytning fra før og for nybegynnere. Det er bare å forvente høy puls og masse adrenalinkick!

Bestill skytepakke for to her.

Stand-up kveld for to

Stand-up kveld for to

Hvem er det som ikke vil ha en kveld med bare latter og kos? Denne gavepakken inneholder billetter for to personer til en herlig kveld med norske komikere på scenen. Stand up-showet består av en konferansier og to-tre komikere, som garantert vil gi deg en uforglemmelig opplevelse. Det blir en lang kveld med rå humor som tar opp alt mellom himmel og jord.

Bestill stand-up kveld for to her.

Whiskysmaking for to

iStock_000064311093_Small

Bli på en rundreise i whiskeys historie mens du nyter brennvinens edle dråper. Dette er en perfekt opplevelse for både whiskeykjenneren og nybegynneren. Fem forskjellige whiskeysmaker, innføring i historie, samt kunnskap om produksjon og geografi gjør dette til en uforglemmelig og underholdende kveld.

Bestill whiskeysmaking for to her.

Racingtur på bane

Racingtur på bane

Den sports-og bilinteresserte får en opplevelse for livet med denne gaven. Opplev hvordan det er å race med en profesjonell racersjåfør og kjør tre runder i bane i ekstreme hastigheter. Bilen for dagen blir en Audi RS4, som har en toppfart på 260 km/t! Dette blir en farstopplevelse som vil få blodet ditt til å pumpe.

Bestill racingtur på bane her.

Helikoptertur

iStock_000054868654_Small

Gjenoppdag byen din på en helt annen måte; bli med på helikoptertur med egen guide og se byen fra en hel annen vinkel. Denne opplevelsesgaven vil garantert gi masse adrinalinkick fra luften. Sightseeing med helikopter er kanskje en av de største opplevelsene man kan unne seg i en hverdag hvor man har prøvd alt. Velg mellom Oslo, Trondheim eller Verdal. Helikopteret tar inntil 3 personer og varer omkring 30 minutter.

Bestill helikoptertur her.

Behandling for han

iStock_000048431350_Small

Om du heller vil gi bort en gave hvor mannen slapper helt av, fremfor en gave som gir masse adrinalinkick og høy puls, ja da er dette den perfekte gaven. Menn kan glemme å ta vare på seg selv, og noen ganger er det viktig å minne dem på at de fortjener en dag hvor de blir skjemt bort litt. Denne gaven består av en spaopplevelse som er spesielt tilpasset til menn. Spabehandlingen starter med en ansiktsbehandling og avslutter med rygg-og nakkemassasje.

Bestill behandling for han her.

 

Youwish.no har mange flere gode farsdagsgaver. Sjekk her.

 

Slik fungerer Youwish.no:

1. Kjøp en opplevelse

Finn den opplevelsen du vil gi bort i gave. I kassen kan du velge å sende gaveesken med post (1-3 dagers leveringstid) eller få et verdibevis via e-post (5 minutter leveringstid).

2. Booke opplevelsen

Den lykkelige mottakeren går inn på youwish.no/book, skriver inn sitt verdibevisnummer (finnes på gaveesken/verdibeviset) og klikker på Book. Nå vises all nødvendig informasjon for å kunne booke opplevelsen hos arrangøren.

3. Gjennomføring av opplevelsen

Mottakeren får gjennomføre den uforglemmelige opplevelsen. Her kan du velge å få verdibeviset tilsendt som gaveeske med post (1-3 leveringsdager) eller du kan motta verdibeviset elektronisk på e-post (5 minutter). Da mottar du et PDF-bevis du kan printe ut selv, enkelt og greit, og passer perfekt hvis du er ute i siste liten.

Youwish.no tilbyr over 300 unike opplevelsesgaver som du kan gi i gave til noen du er glad i, eller setter ekstra pris på. Enten om det er gave til mor, din kjære eller en venn, finner du det hos Youwish.no.

Det er alltid 14 dagers full angrerett, 365 dagers full bytterett og gyldighet på alle gavekort hos Youwish.no.