- Kommersiell markedsføring -

…er dette en god idé? Ja, sier vi! Sjekk ut disse 7 geniale dingsene som gjør hverdagen mye mye bedre:

Er du på jakt etter smarte løsninger? Da må du bare klikke deg inn her.

Nordic Grip Mini

Er du lei av å «planlegge» hvordan du ikke skal tryne på isen hver vinter? Med Nordic Grip Mini slipper du stresset og du er sikret såpeglatte veier. Disse er så små at du kan ha de med deg i vesken eller lommen – om du skulle møte på noe vanskelig is.

Her får du tak i den.


Skjermrengjører med håndtak

Med denne skjermrengjøreren blir alle skjermene dine plettfrie. Den er laget mikrofibermateriale som er utviklet for å rense små og store skjermer – og fjerner enkelt flekker, fingeravtrykk og smuss. Pass på så ikke kollegene dine stjeler den fra deg.

Her får du tak i den.


Smart nøkkelring

Du trenger aldri å lete igjen – nå kan du endelig ringe lommeboken og nøklene! Tile er en liten sporingsenhet som hjelper deg med å finne tapte gjenstander via bluetooth. Tile kan festes på alle gjenstander. Dersom det er en gjenstand du vil finne igjen, er det bare å trykke på en av dine Tile-enheter på mobilen. Da vil den spille en høy tone frem til du finner det du leter etter.

Her finner du den.


NewNow – Fra idé til suksess

Har du lenge drømt om en idé du ønsker å realisere? Denne boken er kompromissløs og ærlig, og tar for seg den knallharde realiteten rundt det å satse. Boka tar med alt fra A til Å – på hele 700 sider. Dette er den perfekte julegaven til den som har mange ideer, men aldri tør å satse. Eller til den som allerede er i gang.

Her får du tak i den.


En seier for fredagstacoen

Det er ikke en ordentlig fredag uten taco. Hva med å holde både kjøtt og tortillaene varme samtidig? Tacoserver gir deg saftige lefser og kjøtt gjennom hele måltidet – kun med et telys. Det er bare legge tortillaene/skjellene i den øverste beholderen og kjøttet i den nederste. Bon apetit!

Her får du tak i den.


Til deg som sliter med vond rygg

En massasjepute med nordisk design du lett kan ha hjemme eller på kontoret. Velg mellom myk eller hard massasje eller skru av og på varmen. Du kan bruke den på forskjellige måter, men den er best egnet å ha i korsryggen. Den er oppladbar, trådløs, og kommer med 8 forskjellige massasjehoder.

Les mer om den her.


Stormsikker paraply

Lei av at paraplyen din alltid bretter seg opp når det er masse vind? Med paraply fra Senz slipper du å stresse med det. Den er faktisk testet i vind opp til 100km/t! Med så ustabilt vær i Norge, kan du aldri vite når du har behov for den. Selv i november. Forresten; Senz vant en paraplytest hos TV 2 nå nylig.

Les mer om den her.


Sjekk flere geniale produkter som du garantert har bruk for her.