- Kommersiell markedsføring -

Skal du virkelig slå på den store tromma kjøper du gavene i denne guiden.

disney_classics_-_the_complete_collection_53_discno-35204010-bckl

1. Disneyfilmer (ALLE)

Disneyklassikerne er virkelige klassikere, og de elskes av små og store. I tillegg er det slik at man ikke alltid får tak i alle, og de er i hvert fall ikke tilgjengelig på alle strømmetjeneste. Så hva med 53 Disneyfilmer i en boks. Alle klassikerne fra Snehvit og de syv dvergene fram til og med nummer 53: Big Hero 6. Dette er rett og slett alle filmene, samlet. En utrolig gave for alle små og store.

Her finner du den utrolige boksen

stella

2. Dagstruser fra Stella McCartney

Datteren til Paul har laget en liten kolleksjon av dagstruser. Altså truser med dagsnavn på. Det er det jo flere som har gjort før, men Stella er jo en litt mer kjent designer. Kommer i en hendig totalpakke med alle trusene. Prisen? 2 295 kroner.

Her finner du trusepakken 

roboter

3. Meccano bygg selv robot

Denne roboten på 120cm bygger du selv, og har blitt testet til å være en av de aller beste lekene i verden. koster originalt 5 349 – men var da vi sjekket til en pris av 4 279 kroner. Verdens beste leke? I hvert fall ikke langt unna…

Her finner du roboten 

kniver

4. Kokkesett

Det høres muligens ut som noe helt annet enn det er, men den korrekte betegnelsen – har vi fått vite – på denne kofferten med luksusutstyr for tillaging av mat er kokkeveske. Disse 24 delene fra sveitsiske Victorinix – folkene bak den sveitsiske army-kniven. Dette er kokkeluksus på øverste hylle.

Her finner du den

ringer

5. Ringen for de som har vunnet i Lotto

Diamantringer kan koste noen tusenlapper, og noen ganger flere tusenlapper. Det gjør ikke denne ringen. Diamantringen Gracie koster litt mer. Eller, det er tull. Den koster mye mer. Mye, mye, mye mer. 16 karats diamant, hvit topas som sidestein. Prisen? Sist vi sjekket – 71 millioner kroner. Med nuller: 71 000 000.

Her finner du ringen

PS! En litt mer episk ring for de som ikke har vunnet i Lotto er denne til 9 857 kroner. 

paramount_1

6. Verdens råeste musikkbokser?

Paramount records er et legendarisk plateselskap som var det første plateselskapet som virkelig satset på jazz og blues. Selskapet oppstod i 1917, og drev på til 1932. Målet for selskapet var å produsere musikk så billig som mulig, og så enkelt som mulig. Det førte til at man lot artister som Louis Armstrong, Fats Waller og Blind Lemon Jefferson spille inn plater. Boksen(e) – siden det er to i volum 1 og 2 er noen virkelig klenodier, og for en musikkfan er det kanskje en av de råeste gavene man kan få.

Her finner du volum 1

Her finner du volum 2

smeg

7. Smeg gull

Du vet det blir fokus på kjøkkenet med dette kjøleskapet i gullfarge fra retrokongen Smeg.

Her finner du kjøleskapet

k2offpiste

8. K2 Pinnacle offpiste

Du vet i Blues Brothers hvor de sier de ikke trenger veier? Med disse skiene trenger du ikke løyper. Førsteklasses ski for offpiste.

Her finner du skiene

01

9. Skikkelig ullpledd

Jasså, så du har kjøpt pledd på Ikea? Dette pleddet er laget av sauer som har gått fritt i New Zealand – og er premium-premium.

Her finner du pleddet

canada_goose_home_mansion_check-850x850

10. Canada Goose sengesett

Dette er sengesettet for den kresne

Her finner du det

Ute etter noe litt billigere?

Her finner du 50 julegavetips til under 500